Berna Laçin'in 'Serenay Sarıkaya' paylaşımına takipçilerinden dikkat çeken gönderme

koronavirüs
Berna Laçin'in 'Serenay Sarıkaya' paylaşımına takipçilerinden dikkat çeken gönderme

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı olduğunu duyuran Berna Laçin'in, Serenay Sarıkaya ile ilgili yaptığı paylaşımına takipçileri 'sarı basın kartı' göndermesinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 212'li basın çalışanı olduğu için koronavirüs aşısı yaptırdığını duyurdu. 50 yaşındaki Laçin'in basın kartından dolayı aşı yaptırması tepkilere neden oldu.

Berna Laçin'in 'Serenay Sarıkaya' paylaşımına takipçilerinden dikkat çeken gönderme - Resim : 1

Berna Laçin gelen tepkiler üzerine, “'Ben aşımı bir başkasına devredebilir miyim?' diye sordum, olmuyor, bu da bilginize. Bu arada eNabız üzerinden sık sık kontrol edin. Ben de öylesine diye baktım ve şaşırdım, her an size de çıkabilir. Piyango reklamı gibi oldu ama çıkınca insan ikramiye çıkmış gibi hissediyor" açıklamasını yaptı. 

SON PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Koronavirüs aşısı olması nedeniyle sosyal medyada gündemden düşmeyen Laçin’in son paylaşımına gelen yorumlar dikkat çekti. 

“Rüyamda Serenay Sarıkaya’yı gördüm. İyi gördüm, güzel gördüm. Rüya tabiri ne olabilir?” paylaşımında bulunan Berna Laçin’e bazı takipçileri sarı basın kartı göndermesinde bulundu.

Ünlü oyuncunun paylaşımına, “Ben de rüyamda ‘sarı basın kartı’ gördüm. Beni alıp aşılamaya götürüyordu. Ama tam aşı vurulacakken olmaz dedim. Benim yerime durumu kritik olan biri vurulsun bana yakışmaz dedim. Acaba tabiri ne olabilir”, “Köşe yazarlığından gazeteci olup sonra da aşı olmuştunuz ya Sevgili Berna Hanım. Ondan galiba”, “Aynı şey aklımdan geçti. Aşı etkisi galiba”, "Aşının yan etkisi olabilir mi?" gibi yorumlar yapıldı. 

Berna Laçin'in 'Serenay Sarıkaya' paylaşımına takipçilerinden dikkat çeken gönderme - Resim : 2

Berna Laçin'in 'Serenay Sarıkaya' paylaşımına takipçilerinden dikkat çeken gönderme - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Berna Laçin Berna Laçin koronavirüs aşısı Serenay Sarıkaya Serenay Sarıkaya haberleri magazin haberleri sarı basın kartı