Berk Oktay-Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması

Berk Oktay-Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması

Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile Etiler'de görüntülendi. Ünlü çift evlilik planlarıyla ilgili soruları yanıtladı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden güzel oyuncu, evlilik planlarının pandemiden dolayı sarktığını ifade etti.

'Kuruluş Osman' adlı dizide 'Malhun Hatun'a hayat veren Atiksoy, "Berk’e kalsa kalsa 'Hemen evlenelim' diyor ama ben düğün, dernek, kına gecesi çok istediğim için bekleme taraftarıyım" dedi.

Berk Oktay-Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması - Resim : 1

Sevgilisinin bu çıkışı üzerine konuşan Oktay, "Hemen bir nikah dairesine götürüp işi bitirmek istedim ama pek yanaşmadı" diyerek gülümsedi.

Berk Oktay-Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması - Resim : 2

Öte yandan Berk Oktay, geçtiğimiz ay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden "Kadınım... Ömrün hep kalbinin temizliği gibi pür, ruhun kadar huzurlu geçsin... İyi ki doğdun" notuyla kutlamıştı.

Berk Oktay-Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden evlilik açıklaması - Resim : 3

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ 

Evlilik teklifinin ardından müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Berk Oktay, el ele tutuştukları bu kareyi, "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı.

Atiksoy ise, mutluluğunu, "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" sözleriyle ifade etmişti. Çifte takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağmıştı.

İkili, basın mensuplarının, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Her şey çok yeni. Enerjimiz güzel. Merve Özbey'in doğum günü bizi tekrar buluşturdu. Mutluyuz" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Yıldız Çağrı Atiksoy Berk Oktay Etiler