Berk Oktay'ın yeni dizisi belli oldu! Yasak Elma'nın kadrosuna katıldı

Yasak Elma
Berk Oktay'ın yeni dizisi belli oldu! Yasak Elma'nın kadrosuna katıldı

Yasak Elma'dan Talat Bulut'un ayrılmasının ardından Erdal Özyağcılar ile anlaşan yapım şirketi, şimdi de Savaşçı dizisinin oyuncusu Berk Oktay ile anlaşmaya vardı.

Kadrosunda yaşanan yaprak dökümüyle dikkat çeken Yasak Elma dizisi, bu kez yaptığı transferle tüm dengeleri değiştirdi. Başrol oyuncusu Talat Bulut’un ayrılmasının ardından Erdal Özyağcılar ile anlaşan yapım şirketi, son olarak da flaş bir anlaşmaya imza attı.

FOX TV’nin bir başka sevilen dizisi Savaşı 99. bölüm itibarıyla ekranlara ara vermişti. Dizinin akıbeti belirsizliğini korurken dizide Yüzbaşı Kaan Bozok karakterini canlandıran başrol oyuncusu Berk Oktay, Savaşçı dizisinden ayrıldığını açıkladı. 

Berk Oktay'ın yeni dizisi belli oldu! Yasak Elma'nın kadrosuna katıldı - Resim : 2

Berk Oktay’ın ayrılık açıklamasının ardından Yasak Elma’nın resmi twittter hesabı, Berk Oktay’ın Çağatay Karakteri ile diziye dahil olduğunu duyurdu. Pandemi nedeniyle ara verilen ve bir türlü başlayamayan Savaşçı dizisinden ayrılan Berk Oktay, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Oktay paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Herkese merhabalar. 99 bölüm boyunca ekranda kalıp, zirvede yer alma başarısı göstermiş, çekimlerine ilk başladığımız günden itibaren büyük bir özveriyle ve üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım, başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm Savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım. Bu kararımın gerekçeleri hakkımda spekülatif bir açıklama olmadığı müddetçe, iş ahlakım sebebiyle 'kol kırılır, yen içinde kalır' prensibimde saklı kalacaktır.”

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Talat Bulut Berk Oktay Erdal Özyağcılar