Bergüzar Korel müjdeyi verdi: 'Allah biliyor çok istedim'

Bergüzar Korel müjdeyi verdi: 'Allah biliyor çok istedim'

Üçüncü çocuğu kollarına almaya hazırlanan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Meslektaşı Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. 

Bergüzar Korel müjdeyi verdi: 'Allah biliyor çok istedim' - Resim : 1

Korel, bu kez de Instagram üzerinden bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Kız bebek beklediğini belirten ünlü oyuncu, "Allah biliyor çok istedim… Ailemiz, en yakınlarımız,can dostlarımız… Herkes... Büyük bir ailemiz olsun, sağlıklı mutlu evlatlarımız olsun. E biri de kız olsun.

Ne kadar çok istediysek Han’ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı.

Canım Hatice’m toplamış tüm arkadaşlarımızı birkaç hafta önce bana böyle bir sürpriz yaptı. Hepsi benden heyecanlı. Sözleştik. Sağlıkla, mutlulukla ilerleyen günlerde tüm erkek anneleri olarak içimizde kalan tüm simleri, balonları, tülleri birbirinize dolayıp eğleneceğiz Allah nasip ederse…

Bu mutluluğumuzu sizinle de paylaşmak istedim. Mutlu günlerinizde kalbi hep sizinle atan güzel insanlar hiç eksilmesin hayatınızdan" diyerek mutluluğunu takipçileri ile paylaştı.

Bergüzar Korel müjdeyi verdi: 'Allah biliyor çok istedim' - Resim : 2

Bergüzar Korel ve Halt Ergenç'in ilk çocukları 2010 yılında dünyaya gelmiş, çift oğullarına Ali adını vermişti... Geçtiğimiz yıl ikinci kez anne-baba olma mutluluğu yaşayan çift oğulları Han'a eylül ayında kavuşmuştu. 

Kaynak: Haber Global TV

Bergüzar Korel magazin haberleri Halit Ergenç