Bergüzar Korel'i yıkan ölüm haberi! 'Üzgün ve öfkeliyim'

Bergüzar Korel'i yıkan ölüm haberi! 'Üzgün ve öfkeliyim'

Bergüzar Korel, SMA hastası minik bebek Yusuf Ayaz'ın ölüm haberiyle sarsıldı. Ünlü oyuncu, acı haber sonrası duygularını dile getirdi.

SMA hastası çocuklara yardım eli uzatan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konunun önemine dikkat çeken Bergüzar Korel, minik bebek Yusuf Ayaz'ın ölüm haberiyle yıkıldı. Korel acı haber sonrasında Instagram hesabından duygularını şu ifadelerle dile getirdi:

"FUTBOL KULÜPLERİNE MİLYONLAR TOPLANIRKEN…"

"O kadar üzgün ve öfkeliyim ki. Bir gecede kulüpler için milyonlar toplanırken çocukları yaşatmak için başlatılan kampanyalar o kadar yavaş ilerliyor ki, bu yavrular ölüyor. Bas bas bağırıyoruz zaman yok diye. Aileler yavrularını yaşatmak için kendi imkanlarıyla kampanya yapıp çırpınıyorlar. Bir yavrumuz daha melek oldu. Ne olur hepiniz bir çocuğun kampanyasını sahiplenip paylaşsanız, çağrıda bulunsanız? Ne kaybedersiniz? Bu yavruların hayatta kalması bizim elimizde."

Bergüzar Korel'i yıkan ölüm haberi! 'Üzgün ve öfkeliyim' - Resim : 1

Korel, ayrıca dolandırıcı uyarısı yaptı:

"Çocukların profillerinde belirttikleri kampanyalar dışında hiçbir şahsa para göndermeyin. Dolandırıcılar, sizin yatacak yeriniz yok, toprak bile kabul etmez sizi..."

Kaynak: Haber Global TV

Bergüzar Korel SMA instagram sosyal medya