Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'tan Kozan Belediye Başkanı'nı kızdıracak paylaşım!

Adana Magazin Haberleri Sosyal Medya
Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'tan Kozan Belediye Başkanı'nı kızdıracak paylaşım!

Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, "Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" diyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a IQ testiyle göndermede bulundu.

Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah imalı paylaşımıyla olay oldu. Türkiye'nin her yerinde vizyona giren filmin Adana Kozan'da yayınlanmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

KOZAN'DA VİZYONDAN KALDIRILDI 

Film, yayınlandığı ilk andan itibaren gündem olurken; Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde de vizyona girdiği, ancak sonradan kaldırıldığı iddia edildi. Söz konusu iddia, Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından yalanlandı.

Filmin ilçede henüz vizyona girmediğini ancak sinema yöneticilerinin yayınlanması için rezervasyon yaptırmış olabileceğini söyleyen Özgan, Bergen filminin şiddet içerdiğini bu nedenle yayınlanmasına izin vermeyeceğini söyledi. Özgan, "Vizyona hiç girmeyen film nasıl yayından kaldırılır? Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi.

IQ TESTLİ GÖNDERME

Farah Zeynep Abdullah bu açıklamayı görünce kendini tutamadı. Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah Özgan'ın açıklamalarını alıntılayarak, 'IQ testi' paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına Özgan'ı da etiketledi.

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'tan Kozan Belediye Başkanı'nı kızdıracak paylaşım! - Resim : 1

 

Bergen Farah Zeynep Abdullah Kozan Belediye Başkanı film vizyon