Berfu Yenenler'i dolandırmak istediler! Anıl Altan detayı sahtekarları ele verdi...

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Berfu Yenenler'i dolandırmak istediler! Anıl Altan detayı sahtekarları ele verdi...

Oyuncu Eser Yenenler'in fenomen eşi Berfu Yenenler, Anıl Altan'ın oynadığı bir dizideki polis kimliğini kullanarak dolandırılmak istendiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

2015'te Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katılan Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Instagram hesabından takipçilerini uyardı.

Yenenler, "Şimdi herkes beni dinlesin dolandırılma hikayesi anlatıyorum" diyerek paylaştığı videoda, dolandırıcıların oyuncu Anıl Altan'ın oynadığı bir polisiye dizisindeki polis kimliğini kullanarak kendisini dolandırmaya çalıştığını açıkladı.

Berfu Yenenler'i dolandırmak istediler! Anıl Altan detayı sahtekarları ele verdi... - Resim : 1

Yenenler, yayınladığı videolarda Anıl Altan'ı etiketledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bana bir telefon geldi ve 'Kimliğiniz yakın zamanda çalındı mı ya da başkasına verdiniz mi?' diye sorular soruldu. Ben de 'Hayır' cevabını verdim. Bunun üzerine telefondaki kişi, 'Kimliğinizi birileri kullanıyor, sizin adınıza işlemler yapıyor. Bunu engellememiz ve suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor' şeklinde konuştu. Ben de 'Kimliğim bende, böyle bir şey yok' dedim. Bu sefer telefondaki kişi, WhatsApp'tan kendini tanıtmak amacıyla, Anıl Altan'ın polisiye dizisindeki 'Volkan Eroğlu' adlı bir komiseri canlandırdığı karaktere ait polis kimliğini gönderdi."

Berfu Yenenler'i dolandırmak istediler! Anıl Altan detayı sahtekarları ele verdi... - Resim : 2

“BENİ MAALESEF DOLANDIRAMAYACAKSINIZ”

"Bu kişi benim arkadaşım. Sanırım beni dolandırmaya çalışıyorsunuz, ama maalesef dolandıramayacaksınız çünkü bu kimlik arkadaşımın bir dizide polis rolünü canlandırırken kullandığı kimlik. Bunun üzerine dolandırıcılar, beni her yerden engelledi. Ben de bütün konuşmaların ekran görüntüsünü alıp suç duyurusunda bulundum. Anıl'a ayrı, insanların böyle dolandırılmasını ayrı üzüldüm. Anıl'ın kimliğini kullanarak kimseyi dolandıramazsınız."