Berfu Yenenler'den havuz başı paylaşımı: İki tür insan vardır

Berfu Yenenler'den havuz başı paylaşımı: İki tür insan vardır

Yaz aylarını Alaçatı'da kiraladıkları villada geçirmeye başlayan Eser ve Berfu Yenenler çifti paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Berfu Yenenler, son paylaşımında eşi eşini ti'ye alıp "İki tür insan vardır" notunu düştü.

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Berfu Yenenler 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Berfu Yenenler, son paylaşımıyla takipçilerini güldürdü. Yaz için eşi ve iki çocuğuyla birlikte Alaçatı'da kiraladıkları tuttukları villaya giden Berfu Yenenler, havuz başında çektiği bir kareyi paylaştı.

"TARAFINIZI SEÇİNİZ"

Bikinisiyle poz veren Berfu Yenenler, havuz başında gölgede oturan eşinin yüzündeki güneş kremlerini de yakın plan paylaştı.

Yenenler paylaşımına "Bu hayatta 2 tür insan vardır. Tarafınızı seçiniz" notunu düştü.

EZGİ MOLA'DAN YORUM

Berfu Yenenler'in bu esprili paylaşımına kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Yorum yapanlardan biri de Ezgi Mola. Ünlü oyuncu yorumda "Eser’in her postta rezil olması beni mutlu ediyor. Paylaşımlar için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Berfu Yenenler'den havuz başı paylaşımı: İki tür insan vardır - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Eser Yenenler Berfu Yenenler