Beren Saat, "Onur Ödülü"nü İstanbul Üniversitesi öğrencilerine adadı

Netflix yapımı Atiye dizisiyle ekranlara geri dönen oyuncu Beren Saat, Yıldız Teknik Üniversitesi Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde aldığı ödülü yemek hakları için mücadele eden İstanbul Üniversitesi öğrencilerine adadı.

Netflix'de yayımlanan "Atiye" isimli diziyle Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen "Yılın Yıldızları Ödül Töreni"nde "Onur Ödülü"ne layık görülen Beren Saat, aldığı ödülü İstanbul Üniversitesi'nde indirimli yemek hakları için direnen öğrencilere adadı.

Ödülü aldıktan sonra salonda bir konuşma yapan Saat, "'Onur Ödülü ile ilgili ne konuşma yapacaksın Beren?' diye kendi kendime düşündüm. Ben, bu ödülü İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin verdiği onur mücadelesine adamak istedim" dedi. 

Gecede oldukça neşeli gözüken Saat, Kenan Doğulu ile evliliği hakkında da "İyiyiz, iyiyiz ya" diyerek aralarında bir sorun olmadığı mesajını verdi. 

NE OLMUŞTU?

İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciler yemek hakkının sadece bir öğünle sınırlandırılma kararına karşı mücadele etmişti. Öğrenciler, mücadelelerinin sonucunda yemek hakkının sınırlandırılmasını önlemişti.

Atiye dizisi Netflix Beren Saat İstanbul Üniversitesi Yıldız Teknik Üniversitesi Yılın Yıldızları Ödül Töreni