Beren Saat, Kenan Doğulu ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı

Beren Saat, Kenan Doğulu ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı

Ünlü oyuncu Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile tanışma yıldönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı. 

2014 yılında Los Angeles'ta nikah masasına oturan Kenan Doğulu ile Beren Saat, evliliklerinde çıkan sorunları geride bıraktı. Şu sıralar ilişkilerinde ikinci baharı yaşayan çift, önceki akşam Belçim Bilgin'in doğum günü partisine katıldı.

Beren Saat, Kenan Doğulu ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı - Resim : 1

"YILLAR ÖNCE BU GECE..."

Saat, yakın arkadaşı Bilgin'in doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, hem eşi Kenan Doğulu ile 9. tanışma yıldönümlerini hem de yakın arkadaşı Belçim Bilgin'in doğum gününü duygusal satırlarla kutladı. Saat, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Belçim bir yaş daha güzelleşmiş, hayat unutulmaz anılarımıza eklenecek iki gün hediye etmişti bize kutlamak için.

Yıllar önce bu gece; Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez gelip beni alıp Kenan’la ilk kez sohbet edeceğimiz ve birbirimizin numaralarını alacağımız partiye gitmeye 'Aykut’un doğum gününü kutlayacağız' diye ikna etmişti. Sonrası aşk, sonrası dostlardan kurulu aile...

Beren Saat, Kenan Doğulu ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı - Resim : 2

Hayat hiç de kolay olmayan bir sınava aldı hepimizi ama kutlanması gerekenleri de unutmamalı. Magnetik organizasyonunuza nasıl teşekkür etsek az İrem Sent ve Selim Cançelik... Yeni yaşın en unutulmazlarından olsun canım Belçim, her şey hayallerinin ötesinde olsun. En sevdiğin şarkıları söyleyerek varlığını kutluyoruz Aykut Cömert, hisset titreşimlerimizi; eskitemediğimiz esprilerine attığımız kahkahalarımızı... 9. yılımız kutlu olsun oyun arkadaşım, hayat arkadaşım, stüdyo arkadaşım Kuincy!"

Beren Saat, Kenan Doğulu ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı - Resim : 3

ÖNCE TEST SONRA PARTİ 

Dün akşam arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutlayan Belçim Bilgin, partiye katılanların Covid-19 testi olduğunu belirtti ve gecede çekilen fotoğrafları şu notla Instagram hesabında paylaştı:

“Yeni yaşın ilk gününden, tüm varlığı ile hayatı hissetmenin hafifliğinden selamlar!

Büyüdükçe uçuculuğu gidiyor hislerin, anlamı derinleşiyor. Henüz başlangıç noktasında hisseden, içimdeki pek heyecanlı küçük çocuğumla öpüyorum hepinizi. Şahane mesajlarınız, sevginiz için çok teşekkürler, çok şanslı hissettirdiniz.”

Kaynak: Haber Global TV

Kenan Doğulu Beren Saat magazin haberleri Belçim Bilgin