Berdan Mardini: 10 yıl evli kaldım, 9 yılı aldatılmışım

Magazin Haberleri
Berdan Mardini: 10 yıl evli kaldım, 9 yılı aldatılmışım

Berdan Mardini, geçen yıl boşandığı eşi Fatoş Yelliler hakkında şoke eden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mardini evliliğiyle ilgili "10 yıl evli kaldım, 9 yılı aldatılmışım" ifadelerini kullandı.

Geçen yıl boşanma sürecinde yaşadıklarıyla uzun süre konuşulan Berdan Mardini, Günaydın''a çok önemli açıklamalar yaptı. Eski eşi Fatoş Yelliler ile ilgili dikkat çekici iddialarda bulunan Mardini, bu konu hakkında son kez konuştuğunu söyledi. 

"10 YILLIK EVLİLİĞİMİN 9 YILI ALDATILMIŞIM"

Mardini evliliği hakkında şunları söyledi:

Hangi erkeğin aklına karısının aldattığı gelir ki? Hele anne olan bir kadının... Kafasına peruklar takıp, gece kulüplerinde gezeceğini hiç düşünmezdim. İş için Bodrum'a gitmiştim, döndüğümde evde yoktu. Çocuklar da ağlamaya başladı. Telefonla arıyorum eve gel diye. Gelmedi, telefonu da kapattı. Meğer gece kulübünde eğleniyormuş. Sabaha kadar açmadı telefonunu. O gün şüphelendim. Ertesi gün boşanma davası açtım. Beni sırtımdan bıçakladı desem yeridir.

Beni defalarca aldattığını evlatlarım da biliyor. 10 yıl evli kaldım, meğer 9 yılı aldatılmışım. Boşandıktan sonra evde eşyalarının arasından neler neler çıktı. Mektuplar, parfümlü tişörtler buldum. Sevgililik cüzdanı bile yapmış adamlarla. Evde dolmalar, börekler yapıp sevgililerine götürmüş. Böyle bir kadına çocuklarımı nasıl göstereyim? Zaten anneyi her gördüklerinde travma yaşıyor evlatlarım.

"ESKİ EŞİME HİÇ ŞİDDET UYGULAMADIM"

Yelliler'in boşandıktan sonra arabası kurşunlanmıştı. Bu olayla ilgili Mardini "Olayın benimle hiçbir ilgisinin olmadığını daha önce de söylemiştim. O kadar çok çarpık ilişki yaşıyor ki... Allah bilir kimin canını yaktı da böyle bir olay yaşadı. Evliliğimiz boyunca en ufak şiddet bile uygulamadım kendisine. Şimdi de ben o kadını yok sayıyorum. Benim için hiç değeri olmayan biri" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Berdan Mardini berdan mardini eşi Fatoşi Yelliler Fatoşi Yelliler kimdir nereli kaç yaşında