Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı mı? Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi

Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı mı? Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi

2018 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Hakan Baş'tan tek celsede boşandığı yönünde haberler çıkan oyuncu Bensu Soral'den açıklama geldi: "Boşanma olursa bunu saklamayız. Evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz."

Hakan Baş'ın sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görülmesi üzerine ünlü çiftin ayrılacakları yönünde haberler çıkmıştı. Sonrasında Bensu Soral'ın ise eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Evliliklerinde kara bulutların dolaştığını kabul eden ikilinin tek celsede boşandığı iddia edildi. Cihangir'deki bir etkinliğe katılan Bensu Soral, boşanma iddiasını yalanlarken evliliği hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Boşandığı yönündeki haberler hakkında konuşan güzel oyuncu, "Gerçek değil o haberler. Biz de gördük Hakan'la birlikte o haberleri. Sizden bir şey gizlemiyoruz zaten. Boşanma olursa bunu saklamayız. Evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet bu işler. Ben sadece size gerçeklerden bahsediyorum. Diğer çıkan haberler e ne olur itibar etmeyin" dedi.

 

Bensu Soral Hakan Baş