Bensu Soral: Hakan'a aşık olmamak mümkün değildi!

Bensu Soral: Hakan'a aşık olmamak mümkün değildi!

Son olarak Organize İşler filminde rol alan Bensu Soral, bir dergiye verdiği röportajda eşi Hakan Baş ile ilgili "Hakan'ın ruhuna, karakterine aşık olmamak mümkün değildi. 10 yıl sonra da umarım en az bugünkü kadar mutlu oluruz" dedi.

Ünlü oyuncu Bensu Soral, Hello dergisinin yılbaşı özel sayısına röportaj verdi. Soral verdiği röportajda, "Her yeni projeye başarken muhakkak eğitim alıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yoksa başarılı olunur mu? İnsan yerinde sayar. Amacım hep bir adım ileri gitmek. Sette enerjimi en çok düşüren şey beklemek. Tam tersi; hiç durmadan çalıştığımda enerjim yükselir" dedi. 

"TEK ARIZA YANIM VAR; ANINDA GEMİLERİ YAKMAK"

28 yaşındaki Soral sözlerine şöyle devam etti:

"Evde titizim. Ama eşim benden de düzenli. Bu konuda şanslıyım. Hakan ile farklı mesleklerde olduğumuz için birbirimizi besleyecek çok fazla konu oluyor. O çok özel bir insan. Böyle bir karaktere, ruha aşık olmamak mümkün değildi. 10 yıl sonra da umarım en az bugünkü kadar mutlu oluruz. Tek arıza yanım var; anında gemileri yakmak."

Soral ablası Hande Soral ve ikizi Bedirhan ile ilişkisine dair de, "Hande'ye çocukken çok saygılı davranırdık. Sadece şarkıcılık oynardık. Ama Bedirhan ile futbol maçı bile yapardık. Birbirimize karşı acımasızdık ve bundan zevk alırdık. Şimdi ablamla fikir alışverişinde bulunuyoruz, yeri gelince eleştiriyoruz. Aramızda asla kıskançlık yok. Teklif gelirse aynı projede yer alırız" ifadelerinde bulundu.

Bensu Soral Organize İşler Hakan Baş