Benim Hayatım dizisi final mi yaptı? Benim Hayatım bu akşam var mı? Benim Hayatım yeni bölüm ne zaman?

Dizi Haberleri Benim Hayatım
Benim Hayatım dizisi final mi yaptı? Benim Hayatım bu akşam var mı? Benim Hayatım yeni bölüm ne zaman?

Benim Hayatım ile ilgili bu hafta önemli bir değişiklik yaşandı. Her Pazar akşamı ekranlara gelen dizinin yeni bölümünün Star TV'nin 28 Kasım'daki yayın akışında yer almaması merak konusu oldu. Peki, Benim Hayatım final mi yaptı? Benim Hayatım bu akşam var mı? Benim Hayatım yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Berfu Nilsu Aktaş, Savaş Özdemir ve Genco Özak’ın yer aldığı Benim Hayatım, Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen dizinin hayranları ise bu hafta önemli bir değişikliği öğrendi. Reytinglerde sorun yaşadığı tahmin edilen Benim Hayatım dizisinin yayın günü değişti. Peki, Benim Hayatım bu akşam var mı? Benim Hayatım yeni bölüm ne zaman?

Genel yönetmenliğini Onur Tan'ın, yönetmenliğini ise Orkun Çatak'ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete'nin kaleme aldığı Star TV'nin yeni dizisi Benim Hayatım, istediği başlangıcı yapamayan dizilerden biri oldu.

Benim Hayatım dizisi final mi yaptı? Benim Hayatım bu akşam var mı? Benim Hayatım yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

BENİM HAYATIM BU AKŞAM VAR MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Pazar günü “Teşkilat” ve “Yargı” gibi konusu ve oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken dizilere kafa tutamayan Benim Hayatım’ın yayın günü konusunda değişikliğe gidildi.

Benim Hayatım dizisi final mi yaptı? Benim Hayatım bu akşam var mı? Benim Hayatım yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Benim Hayatım dizisi, 25 Kasım Perşembe tarihinden itibaren artık Perşembe günleri ekranlara gelecek.

BENİM HAYATIM DİZİSİ 4. BÖLÜM FRAGMAN

BENİM HAYATIM DİZİSİNİN KONUSU?

“Benim Hayatım”, hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatıyor.

BENİM HAYATIM OYUNCULARI KİM?

Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda oturuyor. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin kaleme alıyor. "Benim Hayatım"ın oyuncu kadrosunda ise; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi isimler yer alıyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Benim hayatım Benim Hayatım dizi dizi dizi haberleri