Benim Adım Melek 58. Bölüm İzle

Benim Adım Melek
Benim Adım Melek 58. Bölüm İzle

TRT 1'de Benim Adım Melek dizisinin 58. bölümü yayınlandı. 24 Mart 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Benim Adım Melek dizisinin 58. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. Benim Adım Melek 58. Bölüm İzle.

Benim Adım Melek dizisinin 58. bölümü, Milli Maç nedeniyle özetsiz olarak saat 22:00'den itibaren 24 Mart 2021 Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

BENİM ADIM MELEK 57. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Alpay taburcu olmuştur. Seyitali, Halil’i hapisten çıkaracak ifadeyi vermesi durumunda Alpay’a konağın tapusunu devretmekte kararlıdır. Cumali, Seyitali’nin bir şeyler çevirdiğini anlar. Alpay, Seyitali ile yaptığı anlaşmaya engel olmaması için ortadan kaldırmaya karar verdiği Kenan’ı, karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Ortadan bir anda kaybolan İdris’in hayatından endişe eden Alpay çareyi kaçmakta bulur. Alpay yaptığı planla Kenan’ın gazabından kurtulacak mı yoksa ava giderken avlanacak mı? Alpay’ın verdiği ifade Halil’i hapisten kurtarmaya yetecek mi?

Ömer Defne ile birlikte Karadağ konağında kalmaya kararlıdır ancak bunu ailelere nasıl söyleyeceklerini bilemezler. Zeynel nişanlısı Ünzile’ye verdiği sözü sonunda tutar. Halfeti’ye doğru yola çıkarlar. Ama Beyhan çifte kumruları yalnız göndermez ve Kerem ile İkra’yı da peşlerine takar. Bu Kerem ile İkra’nın yakınlaşmasına sebep olur.

Zümrüt olanı biteni gizlemeye ve anlayışlı babaanne rolünü sürdürmeye devam etse de Defne’yi kovduğu gerçeğini saklayamaz. Gerçeği öğrenen Vildan ve Cumali’nin tepkilerinden sonra Zümrüt nasıl bir karar verecek? Ailelerinin yaşadığı acılara birbirlerine sarılarak destek olan Mithat ve Seyran’ı bekleyen kötü sürpriz ne?

BENİM ADIM MELEK DİZİSİNİN KONUSU

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

BENİM ADIM MELEK 58. BÖLÜM İZLE

Benim Adım Melek dizisinin 58. bölümünü TRTİZLE'den tek parça izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT Benim Adım Melek 58. Bölümü seyretmek için TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

dizi izle trt benim adım melek izle dizi haberleri trt dizileri benim adım melek son bölüm izle benim adım melek izle trt izle benim adım melek yeni bölüm izle