Ben Affleck'in ardından Friends'in yıldızı Matthew Perry de flört uygulamasında yakalandı

Ben Affleck'in ardından Friends'in yıldızı Matthew Perry de flört uygulamasında yakalandı

48 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Ben Affleck'in TikTok yıldızı Nivine Jay ile eşleşip, genç kadının flört teklifini reddetmesinin ardından, şimdi de Friends'in yıldızı Matthew Perry'nin herkesi şaşkına çeviren görüntüleri ortaya çıktı.

29 yaşındaki Molly Hurwitz ile nişanlı olan 51 yaşındaki Matthew Perry'nin gerçek adı Kate Haralson olan TikTok kullanıcısı ile flört ettiği görüntüler ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl 19 yaşında olan genç kızın, ünlü oyuncu ile flört uygulamasında eşleştiklerini, 20 soruya kısa yanıtlar verdiklerini öne sürdü.

Harolson yaptığı açıklamada, Hollywood'daki olgun erkeklerin flört uygulamalarında genç kadınlardan nasıl 'yararlandığını' göstermek istediğini söyledi. Genç kız insanların bu görüntüleri yayınladığı için kendisini eleştirdiğini, ancak Hollywood'daki çoğu erkeğin bunu yaptığını düşündüğü için genç kızları uyarmak istediğini ifade etti. 

'Friends'i hiç izlemediğini' söyleyen Haralson, Perry'nin bir noktada ona "Baban kadar yaşlı mıyım?" diye sorduğunu, kendisinin Perry'ye babasından sadece bir yaş büyük olduğunu söylediğini, oyuncunun ise buna güldüğünü, görüşmeleri sırasında zaman zaman 'rahatsız' hissettiğini söylerken, "Bunu umursadığını sanmıyorum. Babam yaşında biriyle konuşmak biraz tuhaf geldi ve doğru hissettirmedi, özellikle de ne kadar genç olduğumu bildiğinde." dedi.

Ben Affleck'in ardından Friends'in yıldızı Matthew Perry de flört uygulamasında yakalandı - Resim : 1

BEN AFFLECK'İN GÖRÜNTÜLERİ DE SIZDI

Ünlü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'in TikTok yıldızı Nivine Jay ile flört etmeye çalışırken çekilen videosu internete sızdı. Videoda Affleck'in Jay'a "Neden benimle eşleşmedin" diye sorduğu görüldü.

10 yıllık eşi Jennifer Garner'ı, çocuklarının dadısıyla aldattığı gerekçesiyle evliliği biten oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'in, bir sosyal medya yıldızıyla flört etmeye çalışırken çekilen bir videosu ortaya çıktı. Ben Affleck, Jay ile yakından ilgilendi. Fakat genç kadın onun gerçekten Ben Affleck olduğuna inanmadı ve sahte profil sandığı için onun flört teklifini reddetti. Affleck de bunun üzerine Jay'i Instagram'da takibe alıp ona direkt mesaj yoluyla bir video gönderdi. 

Ben Affleck'in ardından Friends'in yıldızı Matthew Perry de flört uygulamasında yakalandı - Resim : 2

Nivine Jay adlı kadın, Affleck'in videosunu TikTok sayfasında paylaşarak, "Raya'da Ben Affleck ile eşleştiğim zamanı düşünüyorum. Ve ben onun sahte olduğunu düşünüp onunla eşleşmedim. O da bana Instagram'dan bir video gönderdi" diye yazdı.

Jay'in paylaştığı bu videoda Ben Affleck, kamera karşısına geçip "Nivine, neden benimle eşleşmedin? Bu benim" derken görülüyor.

2015 yılında kurulan bu uygulamayı kullanan birçok ünlü bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Ben Affleck Nivine Jay Matthew Perry Friends