Bella ve Gigi Hadid'in acı günü! Sosyal medyadan duyurdular

Bella ve Gigi Hadid'in acı günü! Sosyal medyadan duyurdular

Bella ve Gigi Hadid'in Filistinli halaları Ghada, koronavirüse yenik düştü. İki güzel model acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

Bella ve Gigi Hadid, halaları Ghada'nın acısını yaşıyor. İki kız kardeşin en az kendileri kadar güzel halası Ghada, koronavirüsle mücadele ederken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bir süre önce koronaya yakalanan ve hastalığı ilerleyerek zatürreye çeviren Ghada, yoğun bakımda tutuluyordu. Bella, Giga ve Enver'in babaları olan kardeşi Mohammed Hadid, acı haberi ilk duyuran isim oldu.

Baba Hadid paylaşımında "Benim Filistin doğumlu güzel kız kardeşim hayatını kaybetti. Filistin'de Nazareth'de doğdu, o ve ailemiz zorla Safad'daki topraklarımızdan çıkarıldık ve göçmen hayatı yaşamaya zorlandık. Canım kız kardeşim, cennetin kapısı sana açık olsun. Sen cennetteki en güzel Filistinliler arasında olacaksın" diye yazdı.

Bella ve Gigi Hadid'in acı günü! Sosyal medyadan duyurdular - Resim : 1

Bellah Hadid ve Gigi Hadid de paylaşımlarıyla halalarına olan sevgilerini dile getirdi.

Müslüman olan Hadid ailesi Filistin'deki topraklarından zorla çıkarıldıktan sonra sırasıyla göçmen olarak Suriye, Lübnan ve Tunus'a gitmiş son olarak ise Washington D.C'ye yerleşmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Gigi Hadid Bella Hadid