Belçika depremzedeleri unutmadı! Hadise yorumuyla göz doldurdu

Hadise Kahramanmaraş Depremi

Ünlü şarkıcı Hadise, Belçika'nın Türkiye'de büyük yankı uyandıran deprem felaketi için hazırladığı yeni yardım kampanyasında yer aldı. 30 Flaman sanatçıyla bir araya gelen Hadise, "12-12" kampanyası "People Help the People" şarkısını seslendirdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği 'asrın felaketinde' dünyanın dört bir yanından bölgeye yardımlar ve bağışlar geldi. İlk günden itibaren depremzedeler için hem Türkiye hem de Hollanda'da düzenlenen projelere katılan şarkıcı Hadise ise bu kez Belçika'nın yardım kampanyası için harekete geçti. "12-12" isimli yardım kampanyası için 30'u aşkın Flaman sanatçı, Artists'in "People Help the People" adlı şarkıyı seslendirdi. 12 Flaman radyo istasyonunda yayımlanan şarkının klibi cuma günü dinleyenlerle buluştu.

"İKİ KÜLTÜR ARASINDA BİR KÖPRÜ GÖREVİ GÖRDÜM"

Gönüllü olarak yer aldığı projeden gurur duyduğunu belirten Hadise, şu ifadeleri kullandı:

"Belçika'da doğdum ama köklerim Türk ve yıllardır Türkiye’de yaşıyorum. İki kültür arasında bir köprü görevi görüyormuşum gibi hissediyorum. Katılmamı istediklerinde hemen ‘Ne zaman yapıyoruz?’ diye sordum. Tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim."

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Belçika magazin haberleri