Batuhan Cimilli, Melis Buse Betkayan'ı topa tuttu

Batuhan Cimilli, Melis Buse Betkayan'ı topa tuttu

Kısmetse Olur programının yarışmacıları Batuhan Cimilli ile Melis Buse Betkayan arasında tartışmalar dinmiyor. Betkayan'ın geçtiğimiz günlerde kurduğu YouTube kanalındaki açıklamaları nedeniyle kavga eden ikili canlı yayında karşı karşıya geldi.

Melis Buse Betkayan'ın YouTube kanalında Kısmetse Olur programı ile ilgili açıklamalarda bulunması yarışmacı arkadaşı Batuhan Cimilli ile tartışma yaşamasına neden oldu. Sunuculuğunu yaptığı programda programın yarışmacılarından Semih Kurtulmuş ile Nur Erkoç'un ilişki yaşadığını açıklayan Betkayan, Erkoç'un eski eşi Batuhan Cimilli'yi kızdırdı. Sosyal medyada ses getiren açıklamalardan sonra Cimilli, Betkayan'a ölüm tehditleri yağdırdı.  

CANLI YAYINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Melis Buse Betkayan ve Batuhan Cimilli, Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programına konuk oldu. Sert tartışmalar yaşayan ikili programda bir araya getirilmedi. Cimilli, "Yaşananlardan sonra Melis'ten değil, o videoları izleyenlerden özür dilemek istiyorum" deyince Betkayan program stüdyosunu terk etmek istedi. 

Betkayan ile yaşadığı tartışmadan sonra uykusuz günler geçirdiğini de dile getiren Cimilli şu açıklamayı yaptı:

"Melis'in açıklamalarını duyunca cinnet geçirdim. Yanımda olsa çok farklı şeyler olurdu. Melis öyle şeyler söyledi ki ben sizi arayarak kendimi size ifade etmek istedim." 

Kısmetse Olur'da Nur Erkoç ile tanışıp evlenen Batuhan Cimilli geçen ay evliliğini sonlandırdı. 

Melis Buse Betkayan tartışma Batuhan Cimilli Kısmetse Olur youtube Nur Erkoç boşanma