Barıştılar mı? Hadise'nin paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı

Hadise
Barıştılar mı? Hadise'nin paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı

Son günlerde şarkıcı Hadise ile ilişkilerini bitirdikleri haberleriyle gündem olan Kaan Yıldırım, ayrılık kararını doğrulamıştı. Güzel şarkıcı Hadise'nin son paylaşımı ise kafaları iyice karıştırdı.

Şarkıcı Hadise, resmi internet sitesi ‘hadise.com’u kendisine geri vermeyip satışa çıkaran eski menajeri ablası Hülya Açıkgöz’e dava açmıştı. Kaan Yıldırım ile ayrılığının ardından ablasından büyük destek gördüğü konuşulan Hadise'nin son paylaşımını alıntılaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

FOTOĞRAF OLAY OLDU

Hadise-Kaan Yıldırım ayrıldığı sonrası ünlü şarkıcının küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den olay bir fotoğraf gelmişti.

'Boynuz' paylaşımı, 'ihanet' göndermesi olarak yorumlanmıştı. Hülya Açıkgöz, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından açıklama yapmıştı.

Ayrılığın ardından ünlü şarkıcının görüşmediği ablası Hülya Açıkgöz'ün yaptığı paylaşım dikkat çekti. Hülya Açıkgöz'ün 'boynuz' paylaşımı ile Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı konuşuldu. 

Kaan Yıldırım ile ayrılığının ardından en büyük destekçisinin ablası olduğu konuşulan Hadise'nin son paylaşımını alıntılaması dikkat çekti.

Barıştılar mı? Hadise'nin paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı - Resim : 1

 

HADİSE-KAAN YILDIRIM AŞKI

Şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı yönünde iddialar magazin haberlerinde yer alırken, ilişkinin bitme nedeninin aldatma olduğu ileri sürülmüştü. Kaan Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Hadise ile ayrıldıklarını doğrularken, ilişkide üçüncü kişi iddialarını da yanıtlamıştı

Ünlü oyuncu, "Hakkımda çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum" başlığı ile Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşıma imza attı. Magazin gündeminden düşmeyen Yıldırım, "Benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz" ifadelerini kullanmıştı.

"HADİSE İLE GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK" 

34 yaşındaki ünlü isim, "Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici" mesajıyla, ayrılık kararına ilişkin dedikodulara son noktayı koymuştu. 

Kaan Yıldırım Hadise Hülya Açıkgöz magazin haberleri