Barış Arduç yeni dizisi 'Kulüp'ü ilk kez anlattı

Barış Arduç yeni dizisi 'Kulüp'ü ilk kez anlattı

Netflix'te yayınlanacak olan Kulüp'ün hazırlıkları nedeniyle şu sıralar yoğun günler yaşayan ünlü oyuncu Barış Arduç, yeni dizisini ilk kez anlattı.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’dan geçtiğimiz ekim ayında ayrılan ünlü oyuncu Barış Arduç, O3 Medya'nın Netflix için çektiği Kulüp dizisinin setine hazırlanıyor.

YENİ DİZİSİ SETE ÇIKTI!

Dün akşam yeni projeleri için bir dizi toplantı gerçekleştiren Arduç, çıkışta basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Yeni dizisi 'Kulüp'ün sete çıktığını belirten ünlü oyuncu,  Şubat’ın ilk haftası ekibe dahil olacağını dile getirdi. Netflix'te yayınlanacak olan dizide taksici İsmet karakterini canlandıracak olan oyuncu, yeni projesiyle ilgili heyecanlı olduğunu söyledi.

NETFLİX'İ NEDEN TERCİH ETTİ?

Çukur'dan önce ekran ömrü kısa olan Kuzgun dizisinde başrol oynayan Barış Arduç'un reyting kurbanı olmamak için dijital bir platformda yer almak istediği iddia ediliyordu. Konu hakkında konuşan 33 yaşındaki oyuncu, "Dizi dijital bir platformda olduğu için değil, senaryosunu sevdiğim için yer aldım" dedi. 

Barış Arduç yeni dizisi 'Kulüp'ü ilk kez anlattı - Resim : 1

BARIŞ ARDUÇ'TAN ÇOCUK AÇIKLAMASI

Oyuncu Gupse Özay ile mutlu bir evliliği olan Arduç, basın mensuplarının "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu “Niyetimiz var ama önce işlerimizi halledim, her şeyin doğru bir zamanı vardır” ifadeleriyle yanıtladı.

Evliliğinde her şeyin yolunda gittiğini belirten Arduç, Gupse Özay’ın ise yeni projelerle ilgilendiğini belirtti.

"KAAN BOYNER İLE DAVALIK DEĞİLİZ"

Öte yandan ünlü oyuncunun geçtiğimiz aylarda ortağı iş insanı Kaan Boyner'le kavga ettiği iddia edilmişti. Magazin gündemine gelen bu haberle ilgili de konuşan Barış Arduç, "O işin aslı astarı yok. Davalık değiliz. Böyle bir olay olsaydı ben dile getirirdim” diyerek iddiaları yalanladı.

Barış Arduç yeni dizisi 'Kulüp'ü ilk kez anlattı - Resim : 2

Ayrıca Boyner'in, yakın çevresine egosu yüksek oyunculara hisse verip ortak olduğu için hata yaptığını söyleyip dert yandığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Barış Arduç dizi haberleri Kulüp dizisi Gupse Özay magazin haberleri Netflix