Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı niye yok? Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı yeni bölüm ne zaman?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı TRT
Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı niye yok? Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Perşembe günlerinin iple çekilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi reytinglerde çok başarılı sonuçlar almasa da kemikleşmiş izleyicisiyle yoluna devam ediyor. Bununla birlikte TRT yapımı yarın ekranlara gelmeyecek. Peki Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı niye yok?

Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı 24. bölümü, 17 Mart Perşembe akşamı yayınlanmayacak. Bunun nedeni ise izleyicileri tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı dizisinin 24. bölümünün yayınlanmama nedeni...

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI NİYE YOK?

Sevilerek takip edilen TRT1 yapımı Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı bu hafta 24. bölümüyle ekranlarda olmayacak. Bu durumun nedeni o gecenin Berat Kandili olması. Kandil nedeniyle yapılacak canlı yayın sebebiyle Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu hafta ekranlarda yer almayacak.

barbaroslar akdenizin kılıcı niye yok

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin son bölümünde şu olaylar yaşanmıştı:

Esir edilen Baba Oruç ile onu kurtarmak için gizlice Modon’a giren Hızır Reis’in öldürülmesinden korku duyan İlyas, ağabeylerinin tüm uyarılarına rağmen Gabriel’e filosunu teslim etmeyi kabul etmiştir. Filoyu alarak İlyas ve yeniçerilerini tuzağa düşüren Gabriel, Oruç’u vermediği gibi buna ek olarak Modon’a geldiğini öğrendiği Hızır ve leventlerini de büyük bir ölüm tuzağına doğru çekmişti.

Kelemez’deki tekinsizliği önlemek isteyen Mesih Paşa, şehrin muhafızlığına İlyas’ı tayin etme isteğindeydi. Kendisi geçmediği takdirde postun Şahbaz’a verileceği yönünde bilgilere vakıf olan İlyas ise bu teklifi kabul etmek zorunda kalmıştı.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yeni bölümü 24 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek. Bu akşam TRT 1 yayın akışında saat 22:00’de dizinin tekrarı bulunuyor.

17 MART TRT 1 YAYIN AKIŞI

08:15 Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi

09:30 Alişan ile Hayata Gülümse

13:30 Ege’nin Hamsisi

16:30 Seksenler

19:00 Ana Haber

20:00 Berat Kandili Özel

22:00 Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı

01:15 Türk Sineması Rüya Makamı

Kaynak: Haber Global TV

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı