Barbaroslar 7. Bölüm Full İzle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı
Barbaroslar 7. Bölüm Full İzle

TRT'nin yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 7. bölümü 28 Ekim Perşembe günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar dizisinin 7. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Barbaroslar 7. Bölüm Full İzle.

TRT 1 ekranlarında yeni dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 7. bölümü 28 Ekim Perşembe günü yayınlandı.

BARBAROSLAR DİZİSİNİN 7. BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Baba Oruç’tan haber alınamaması İskenderiye’de hızla yayılmıştır. Haberin üzerine Kılıç Bey, Baba Oruç’u ve leventlerini bulması için Hızır Reis ve Niko’ya destek olmuş; Şahin Bey ve tayfasıyla beraber deryalarda Baba oruç ve leventlerinden bir iz bulmak için yelken açmışlardı.
Baba Oruç ve leventleri, kendilerine kurulan tuzakları püskürtmüş fakat en sonunda ıssız kayalıklarda Pietro’nun gönderdiği acımasız savaşçılar tarafından kıstırılmış ve üzerlerine oklar çekilmişti. Baba Oruç ve leventler bu kıskaçtan nasıl çıkacaklardır?
Hızır Reis, Baba Oruç’un düştüğü darboğazı uzaktan görmüş ve yardım etmek için harekete geçmek istemişti. Ancak Şahin Bey engel olmuştu. Hızır Reis, Şahin Bey engelini geçerek Oruç ağasının yardımına yetişebilecek midir?
Deryalarda ölüm kalım mücadelesi verilirken Oruç’un kaybolduğunu öğrenen Despina, Isabel’I suçlamaktadır. Despina’ya göre Isabel evliliklerini kıskanmış ve Oruç’u elinden almak için her yolu denemiş ama başarılı olamayınca da Oruç’un canına kast etmiştir. Kendi zihnini bu şekilde doldurarak hanı basan Despina, Isabel’e el kaldırmıştır. Isabel ve Despina arasında son aşamaya varan bu çatışma nelere sebebiyet verecektir?
Baba Oruç, mahsur kaldığı yerden kurtulup kendisine kurulan tuzakların kime ait olduğunu deşifre edebilecek midir? Cafer, Şahin ve Sylvio üçgenini ortaya çıkarabilecek mi?

BARBAROSLAR DİZİSİNİN 6. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Baba Oruç ve tayfası, zulme uğrayan köylüleri kurtarıp yeniden yelken açarlarken, Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından saldırıya uğramışlardı. Baba Oruç ve leventler bu saldırıdan sağ kurtulabilecekler mi?

Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter’i yakalamış fakat Radko’nun da tuzağına düşmüştü.. Hızır ve Niko bu saldırıdan kurtulabilecekler mi? Radko, Eshter’i İskenderiye’den çıkarabilecek mi?

Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak’la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak?
Perdenin arkasında kuklalarını yöneten Pietro, hem Eshter’i ele geçirip hem de Baba Oruç’u bertaraf ederek nihai hedefine yaklaşmak için o büyük adımı atmayı başarabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Baba Oruç’un tuzağa düşmesi İskenderiye sokaklarında nasıl yankılanacak?

Oruç’u Isabel’den kıskanan Despina, Baba Oruç’un başına gelen bu hadiseler yüzünden sorumlu tutacağı Isabel’e karşı nasıl bir tavır takınacak?

Barbaroslar dizisinin konusu

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde ise; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yer aldığı, çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi

Barbaroslar 7. Bölüm İzle

TRT'de 28 Ekim'de yayınlanan Barbaroslar dizisinin 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Barbaroslar 7. Bölüm Fragmanı

Barbaroslar yeni bölüm izle Barbaroslar dizisi dizi haberleri trt dizileri dizi izle trt 1 izle bedava dizi izle Barbaroslar dizisi trt 1