Banu Alkan ve Serpil Çakmaklı, Nihat Doğan için kavga mı etti? Ünlü isimden açıklama geldi

Magazin Haberleri
Banu Alkan ve Serpil Çakmaklı, Nihat Doğan için kavga mı etti? Ünlü isimden açıklama geldi

Magazin yorumcusu Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Banu Alkan konu hakkında ilk kez konuştu.

Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber isimli magazin programında Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti.

Bu iddialar üzerine Alkan ve Çakmaklı sessizliğini koruyordu ancak, Türk sinemasının ünlü ismi Banu Alkan, suskunluğunu sanatçı ve yazar Onur Akay’a konuştu. Akay, “Banu Alkan’dan Nihat Doğan açıklaması!” başlıklı bugünkü yazısında, Alkan’ın açıklamalarına yer verdi.

İşte Banu Alkan’ın Nihat Doğan açıklaması:

"SAYGILI BİR KARDEŞİM"

"Banu Alkan hiçbir erkeğin peşinden koşmaz. Kaldı ki ben Nihat Doğan’ı tanımam etmem. Sadece Murat Taşdemir, Yeşim Salkım ve Nihat Doğan’la bir sabah programı yapmıştık, saygılı bir kardeşim olduğunu görmüştüm. Lütfen gündem yaratmak isterken Banu Alkan üzerinden gitmesinler, Banu Alkan üzerinden yürümesinler, iftira atmasınlar, ispat etsinler. Eğer ispat edemezlerse mahkemelerde çok zorlanırlar."

Kaynak: Diğer

Nihat Doğan Serpil Çakmaklı Banu Alkan Seyhan Soylu magazin magazin haberleri