Banu Alkan'ın paylaştığı fotoğrafa öyle yorumlar geldi ki...

Banu Alkan'ın paylaştığı fotoğrafa öyle yorumlar geldi ki...

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Banu Alkan, sosyal medya hesabından 1987 yılında başrolünde yer aldığı 'Afrodit' filmin bir sahnesinden bikinili fotoğrafını paylaştı. Alkan'ın sosyal medyayı sallayan fotoğrafına "10 tane Serenay Sarıkaya eder" yorumu yapıldı.

Bir döneme damga vuran oyuncu Banu Alkan, sosyal medya hesabını da aktif şekilde kullanmaya başladı. Alkan, son olarak 1987 yılında çekilen 'Afrodit' filminden fotoğraf paylaştı.

Banu Alkan'ın paylaştığı fotoğrafa öyle yorumlar geldi ki... - Resim : 1

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞDIRDI

129 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından beyaz bikinili karesini yayınlayan sanatçıya, yapılan yorumlar dikkat çekti. Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Alkan'a takipçilere, "10 tane Serenay Sarıkaya eder", "Muhteşem fizik" "Böyle güzellik gelmez", "Bir Banu Alkan bir daha gelmeyecek" ve "Camiada teksiniz" gibi onlarca yorum geldi.

Banu Alkan'ın paylaştığı fotoğrafa öyle yorumlar geldi ki... - Resim : 2

"O TABLOLARI KÖTÜ GÜNLER İÇİN SAKLIYORUM"

Banu Alkan, katıldığı bir programda özel hayatı ve filmleriyle ilgili bilinmeyenlerini anlattı.

Alkan, "Hayatınıza giren insanlar size gerçekten değer verdi mi?" sorusuna, "İlk eşim Gürbüz (Hanif) dünyayı ayağıma serdi" yanıtını verdi.

Oyuncu, "Neden o öldükten sonra kendinizi sokakta buldunuz?" sorusuna ise, "Sokakta bulmadım. Çocukları beni çok üzdü. 11 yıl oturduğum yalıyı mahkemeyle boşaltmak zorunda kaldım" dedi.

Alkan, yaşadığı zor günlerde, arsasını ve Fikret Mualla tablolarını çok büyük paralara müzayedelerde sattığını açıkladı.

Oyuncu, "Konserlere gidiyorum, reklamlar var. Bir-iki Fikret Mualla tablom duruyor. Kötü günler için saklıyorum" diyerek geçimini nasıl sağladığını anlattı.

Banu Alkan'ın paylaştığı fotoğrafa öyle yorumlar geldi ki... - Resim : 3

Alkan, bir dönem aşk yaşadığı ve kendisine canlı yayında tokat atan Murat Taşdemir ile ilgili de, "O masmavi gözlerine aşık oldum. Aşk bitti. Hayatta onsuz yaşamayı düşünmezdim ama. 13 yıl boyunca ondan herhangi bir şiddet görmedim" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Banu Alkan Serenay Sarıkaya magazin haberleri