Banu Alkan: "Gül ağacı yemek takımımın değeri 1.5 milyon TL"

Banu Alkan: "Gül ağacı yemek takımımın değeri 1.5 milyon TL"

Afrodit lakaplı oyuncu Banu Alkan, katıldığı bir magazin programında "Gül ağacı yemek takımım bir daire fiyatında. Değeri 1.5 milyon TL" diyerek yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

'2.Sayfa'ya konuk olan Banu Alkan, programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda yaptı. Bir dönem milyon dolarlarla oynadığını fakat bir anda sıfırı gördüğünü belirten Afrodit, canlı yayında "Gül ağacı takımımla bir daire satın alırım. Değeri 1.5 milyon TL. Böyle olmasına rağmen yalıma mazot alamadığım günler de oldu" diyerek dikkat çekti.

Yemek takımının üstüne bir şey konduğunda üzüldüğünü söyleyen Alkan, "İtalya'da yılda 1 tane yapılıyor. Geçen gün kız kardeşime 'satalım' dedim. Kıyamıyorum. Üstüne bir şey koyulduğu zaman üzülüyorum" dedi.

Yeşilçam'ın çok konuşulan ismi Banu Alkan, "Yüzümde hiç estetik yok. Saç rengim de yıllardır aynı. Sophia Loren'in de kuaförü olan Paris'teki Alexander'a giderdim saçlarımı boyatmaya... Sophia Loren'in tüm sırlarını söyledi bana gittiğim kuaför" açıklamalarını yaparak izleyenlerle ihtişamlı yaşamını paylaştı.

Banu Alkan afrodit