Bambaşka bir görünüme kavuşan Tuğçe Özbudak: Kendimden çok memnunum

Bambaşka bir görünüme kavuşan Tuğçe Özbudak: Kendimden çok memnunum

Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası bambaşka bir görünüme kavuştu.

Son olarak 'İşte Benim Stilim' adlı stil yarışmasında boy gösteren Tuğçe Özbudak, bir süredir ekranlarda boy göstermiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren oyuncu birtakım estetik operasyonlar geçirdi. Oyuncunun dudakları, burnu ve çenesindeki değişim görenleri şaşırttı.

2. Sayfa programına konuk olan Tuğçe Özbudak hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Özbudak, şunları söyledi: 

"Benim için 'Masumluğunu kaybetti' diyorlar, aslında kaybetmedim, şartlar gereği ve hevesle birtakım estetik operasyonlar yaptırdım. Bunu saklamıyorum ki ben ne yaptırdıysam söylüyorum. Sosyal medya fotoğraflarla biraz da oynuyorum… Eleştirilerin nedeni bu…

Bambaşka bir görünüme kavuşan Tuğçe Özbudak: Kendimden çok memnunum - Resim : 1

Annem estetik yaptırmamı hiç istemedi, annemden gizli burnumu yaptırdım ilk başlarda anlamadı. Sona işin içine dudak girdi, daha sonra birkaç kez daha dudak dolgusu yaptırınca çok anlaşılmaya başladı. Çünkü zamanla benim gözüm alıştığı için dudağım gözüme hep küçük geliyordu.

Bambaşka bir görünüme kavuşan Tuğçe Özbudak: Kendimden çok memnunum - Resim : 2

Bir ay sonra tekrar doktora gittim, 'dudağım benim gözüme küçük geliyor' dedim. Doktor dolgu yapmadı. Burnumda estetik var, dudağımda dolgu, çenemde ve yüzümde de botoks var ama yüzümde kesinlikle bir tane bıçak izi yok. Çeneme üç ayda bir botoks yaptırıyorum.

Bambaşka bir görünüme kavuşan Tuğçe Özbudak: Kendimden çok memnunum - Resim : 3

İlk dolguyu arkadaşıma özenip dudaklarıma yaptırdım. 'Pişman mıyım' diye sorarsanız ben kendimden çok memnunum. Fotoğraflarda kötü görünebilir ama o da efektler yüzünden. O uygulamayı kullanmayı seviyorum.

Bambaşka bir görünüme kavuşan Tuğçe Özbudak: Kendimden çok memnunum - Resim : 4

'Eski halin ne kadar güzeldi, neden yaptın' yorumları çok fazla geliyor. Bazı hesaplar var magazin sayfalarına hakkımda çok kötü yorumlar yapmış, 'bu ne hal' tarzı şeyler yazmış. Ben de merak edip 'bu kim, benden ne istiyor' diye mesaj atmayı düşündüm. O kişiye tam mesaj atacağım bir bakıyorum mesaj kutumda o kişiden daha önce bana mesaj gelmiş. "

Tuğçe Özbudak estetik Adanalı dizisi İşte Benim Stilim