'Baht Oyunu'nda Ada, Bora'ya gerçekleri itiraf edecek mi?

Baht Oyunu
'Baht Oyunu'nda Ada, Bora'ya gerçekleri itiraf edecek mi?

Kanal D'nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi 'Baht Oyunu', 27 Temmuz Salı akşamı 6. bölümüyle ekrana gelecek.

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ yeni bölümleri merakla bekleniyor. 

BAHT OYUNU 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bora, Ada’nın evinde Rüzgar’ı görünce açıklama yapılmasını beklemeden oradan ayrılır. Ada, Bora’nın peşine takılıp durumu izah etmeye çalışır ancak Bora’nın şüphelerini gidermek Ada için kolay olmayacaktır. 

'Baht Oyunu'nda Ada, Bora'ya gerçekleri itiraf edecek mi? - Resim : 1

Beyaz evlilik yazısının kaynağını öğrenmeye çalışan Celal, şirketi ziyaret edip Tuğçe ile görüşmek ister. Celal, Tuğçe’yi bulamayınca Bora ile tanışır. Şirkete ziyaretlerini artıran Celal’in bilmediği şey ise Ada ve Rüzgar’ın orada çalıştığıdır.

Ekip, yeni bir yazı konusu için ilişki kampına gitmeye karar verir. Bora, Ada, Tuğçe ve Rüzgar iki gün boyunca ilişki kampına katılarak gözlem yapar. Kampa çift rolünde giden Bora ve Ada arasında ufak kıskançlıklar baş gösterir.

'Baht Oyunu'nda Ada, Bora'ya gerçekleri itiraf edecek mi? - Resim : 2

Bora’ya karşı dürüst davranmadığı için vicdan azabı çeken Ada, gerçekleri anlatmaya karar verir. Ada, cesaretini toplayıp Rüzgar’la geçmişini Bora’ya itiraf edecek midir?

Kaynak: Haber Global TV

baht oyunu kanal d dizileri dizi dizi haberleri