Baht Oyunu dizisinin yıldızı Cemre Baysel, ameliyat oldu

Baht Oyunu Magazin Haberleri
Baht Oyunu dizisinin yıldızı Cemre Baysel, ameliyat oldu

Son olarak Baht Oyunu dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olduğunu duyurdu. Ameliyata girmeden önce sedyede çektirdiği bir pozunu paylaşan oyuncu, "Ben iyiyim, bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz ile başrolü paylaşan 22 yaşındaki oyuncu Cemre Baysel bir operasyon geçirdi. Ünlü oyuncu, yaşadığı süreci de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Baht Oyunu dizisinin yıldızı Cemre Baysel, ameliyat oldu - Resim : 1

"ESKİ SAĞLIĞIMA KAVUŞMAK İÇİN BİR SÜRE EVDEYİM"

2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ameliyata girmeden önce çektirdiği fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Benim kocaman ailem! Birkaç gün önce bir operasyon geçirdim. Sanki bunu hissetmiş gibi beni çok merak etmişsiniz. Ben iyiyim... Bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum. Bundan sonrası bol dinlenme. Eski sağlığıma kavuşmak için bir süre evdeyim. Durumumu açıklamayı beni seven sayan insanlara borçluyum. Herkese çok sevgiler" notunu yazdı.

Baht Oyunu dizisinin yıldızı Cemre Baysel, ameliyat oldu - Resim : 2

Oyuncu daha sonra dizi çekimlerinde aşk yaşamaya başladığı Aytaç Şaşmaz'ın ameliyat sonrası çektiği bir fotoğrafı da paylaştı.

Baht Oyunu dizisinin yıldızı Cemre Baysel, ameliyat oldu - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

baht oyunu baht oyunu dizisi Cemre Baysel Aytaç Şaşmaz magazin magazin haberleri