Baht Oyunu 3. Bölüm Full İzle

Baht Oyunu

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun 3. bölümü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Baht Oyunu'nun 3. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Baht Oyunu 3. Bölüm İzle.

Baht Oyunu dizisinin 3. bölümü Kanal D'de 29 Haziran Salı günü yayınlandı.

Baht Oyunu 2. Bölümün konusu

Baht Oyunu 22 Haziran Salı günü yayınlanan 2. Bölümde, Bora, yemeğe Ada’yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister ancak mükemmel başlayan gecenin sonu kabusa döner.

Ada, videonun tamamını Bora’ya teslim etmeden önce şirkette kalıcı olmasını garantileyecek bir anlaşma yapar ancak Bora’nın asistanı olmak Ada’nın düşündüğünden çok daha zordur. Şirketin bir numaralı dedikodu konusu haline gelen Ada, Bora’nın 27. asistanı olduğu için 27 lakabını alır. Çalışanlar ne kadar kalıcı olacağıyla ilgili iddiaya girerken, Ada konuşulanların hiçbirine aldırmadan Bora ile arasını iyi tutmak için çabalar. Ada’nın şirkette yanaştığı ilk kişi ise Tuğçe olur.

Rakibi Tuğçe’yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlarken, evliliğini sır gibi saklayan Rüzgar da Ada’yı şirkette bir tehdit olarak görüp onu uzaklaştırmaya çalışır. Video skandalının ardından Bora’nın işleri toparlaması için eline bir fırsat geçer. Son derece kritik iş yemeğine karşı tarafın eşiyle geleceğini öğrenen Bora, yemeğe Tuğçe ile gitmeyi uygun görür. Ada ise Bora’nın yemeğe kendisiyle gitmesi için Tuğçe’ye bir oyun kurar ve başarılı olur. Bora, yemeğe Ada’yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Mükemmel başlayan yemek, restorana Tuğçe ve Rüzgar’ın gelmesiyle adeta bir kabusa dönüşür.  

Baht Oyunu dizisinin konusu

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Oyuncu kadrosu

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 3. Bölüm İzle

Kanal D'de yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Kanal D Baht Oyunu son bölüm izle dizi izle baht oyunu dizisi dizi haberleri kanal d dizileri Baht Oyunu izle baht oyunu Baht Oyunu tek parça full izle Baht Oyunu yeni bölüm izle