Baht Oyunu 16. Bölüm Full İzle

Baht Oyunu

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun 16. bölümü 5 Ekim Salı günü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Baht Oyunu'nun 16. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Baht Oyunu 16. Bölüm İzle.

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun 16. bölümü 5 Ekim Salı günü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Baht Oyunu'nun 16. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Baht Oyunu 16. Bölüm İzle.

Baht Oyunu dizisinin 16. bölümü Kanal D'de 5 Ekim Salı günü yayınlandı.

Baht Oyunu 16. Bölümün konusu

Ada, Tuğçe'nin Bora'ya aşk itirafını duyuyor! Peki bu itiraftan sonra taşlar yerinden oynayacak mı? Ada şimdi ne yapacak?

Baht Oyunu 15. Bölümde ne olmuştu?

Ada’nın ilk aşkının peşine düşen Bora, Ada’yı Turgut’la beraber görünce Turgut’u Ada’nın ilk aşkı zanneder.

Bora, Nergis ve Aslan’ı Turgut ile buluşturur ve Ada’nın ilk aşkını bulduğunu söyler. Ada, Tuğçe ve Rüzgar da onların buluştuğu restorana gelince tam bir curcuna yaşanır.

Bora tüm müdahalelere rağmen Ada’ya evlenme teklifi etmeye karar verir. Bora’dan önce Ada’nın kapısını çalan Tuğçe ise Ada’ya Rüzgar’la beraber sakladığı sırrı çözdüğünü söyler. Tuğçe’nin gerçekleri öğrenmesiyle sarsılan Ada, Bora’nın ailesiyle birlikte elinde çiçeklerle kapıya geldiğini görünce ne yapacağını şaşırır.

Baht Oyunu dizisinin konusu

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Oyuncu kadrosu

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 16. Bölüm İzle

Kanal D'de yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 5 ekim günü yayınlanan 16. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAHT OYUNU 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kanal D Baht Oyunu son bölüm izle dizi izle baht oyunu dizisi dizi haberleri kanal d dizileri Baht Oyunu izle baht oyunu Baht Oyunu tek parça full izle Baht Oyunu yeni bölüm izle