Baht Oyunu 15. Bölüm Full İzle

Baht Oyunu
Baht Oyunu 15. Bölüm Full İzle

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun 15. bölümü 28 Eylül Salı günü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Baht Oyunu'nun 15. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Baht Oyunu 15. Bölüm İzle.

Baht Oyunu dizisinin 15. bölümü Kanal D'de 28 Eylül Salı günü yayınlandı.

Baht Oyunu 15. Bölümün konusu

Bora ve Ada'nın aşkı tüm hızıyla devam etmektedir. Bora işi ileri götürüp Ada'yı istemeye karar verir. Ancak Tuğçe Ada ve Rüzgar arasında olanları öğrenir. Ada büyük şok yaşar.

Baht Oyunu 14. Bölümde ne olmuştu?

Baht Oyunu 21 Eylül Salı yayınlanan 14. bölümde Bora, Celal’in ziyaretinin sebebini sorgularken, Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır.

Ada ve Bora'nın romantik bir anında kapıda beliren davetsiz misafir karşısında Ada ne yapacağını şaşırır. Bora, Celal’in ziyaretinin sebebini sorgularken, Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır. İlişkilerini gizli saklı yaşamak istemeyen Bora, Ada’nın ailesiyle konuşmaya kalkar. Nergis bu ilişkinin önüne geçmek için elinden geleni yaparken, Rüzgar ve Tuğçe’nin Ada ve Bora’yı ayırma planları devreye girer.

Ada’nın Bora’dan ayrılmayacağını fark eden Nergis, Rüzgar’ı yemeğe çağırır ve Ada’nın aklına Rüzgar’ı işlemeye çalışır. Zor bir sınavdan geçen ikilinin aşkı, tüm bu engellere karşı durmayı başarabilecek mi?

Baht Oyunu dizisinin konusu

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Oyuncu kadrosu

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 15. Bölüm İzle

Kanal D'de yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 28 eylül günü yayınlanan 15. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAHT OYUNU 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kanal D Baht Oyunu son bölüm izle dizi izle baht oyunu dizisi dizi haberleri kanal d dizileri Baht Oyunu izle baht oyunu Baht Oyunu tek parça full izle Baht Oyunu yeni bölüm izle