Baht Oyunu 14. Bölüm Full İzle

Baht Oyunu
Baht Oyunu 14. Bölüm Full İzle

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nun 14. bölümü 21 Eylül Salı günü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Baht Oyunu'nun 14. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Baht Oyunu 14. Bölüm İzle.

Baht Oyunu dizisinin 14. bölümü Kanal D'de 21 Eylül Salı günü yayınlandı.

Baht Oyunu 13. Bölümde ne olmuştu?

Baht Oyunu 14 Eylül Salı yayınlanan 13. bölümde Ada, Bora'yı baht oyunuyla kendisinden uzaklaştırmaya çalışıyor!

Bora, Ada’nın ayrılık nedenine ikna olmaz ve işin aslını öğrenmeye çalışır. Ada gerçeği söyleyemediği için ailesindeki kadınların kötü bahtını öne sürer. Böylece Bora’yı kendinden uzak tutacağını düşünür ama Bora ne bu baht oyununa inanır ne de Ada’dan vazgeçer.

Baht Oyunu dizisinin konusu

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Oyuncu kadrosu

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 14. Bölüm İzle

 Kanal D'de yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 21 eylül günü yayınlanan 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

BAHT OYUNU 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Kanal D Baht Oyunu son bölüm izle dizi izle baht oyunu dizisi dizi haberleri kanal d dizileri Baht Oyunu izle baht oyunu Baht Oyunu tek parça full izle Baht Oyunu yeni bölüm izle Baht Oyunu 14 eylül