Bahar Candan’dan Murat Boz itirafı! Abla Nihal Candan 'Murat Boz'la parti ilişkimden pişmanım' demişti…

Magazin Haberleri
Bahar Candan’dan Murat Boz itirafı! Abla Nihal Candan 'Murat Boz'la parti ilişkimden pişmanım' demişti…

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan katıldığı bir programda ilginç açıklamalarda bulundu. Bahar Candan, Murat Boz itirafıyla dikkat çekti. Candan Murat Boz'un kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan Katarsis programına konuk olan Bahar Candan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yıllar önce Murat Boz ile yakalanan ve ünlü şarkıcının Aslı Enver ile ilişkisini bitirmesine neden olan Bahar Candan yine konuyu Murat Boz'a getirdi. Bahar Candan "Seni bu dünyada en çok değerli ve değersiz hissettiren şey ne?" sorusuna yanıtıyla gündem oldu.

Murat Boz

Bahar Candan açıklamasında, "Açıkçası son günlerde epey değersiz hissetmeye başladım. Bunu bana Murat Boz çok iyi hatırlattı. Çünkü o bir balık burcu ve ben duygulara çok inanırım. Duygusallık beni derinden etkiler. Onun beni duygularıyla besleyebileceğine ina ndım ama sonra öyle olmadığını gördüm. Her şey bizimle alakalı" dedi.

Bahar Candan’dan Murat Boz itirafı! Abla Nihal Candan 'Murat Boz'la parti ilişkimden pişmanım' demişti… - Resim : 2

NİHAL CANDAN'IN İTİRAFI AKILLARA GELDİ

Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan geçtiğimiz yıl Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali'nin "Hayatında pişman olduğun bir ilişkin oldu mu?" sorusuna "Evet, Murat Boz'la olan parti ilişkim" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Bahar Candan gökhan çınar Katarsis youtube Nihal Candan magazin haberleri