Bahar Candan iddialı konuştu: Guinness Rekorlar Kitabı'na girerim!

Katıldığı moda yarışmalarıyla adını duyuran Bahar Candan, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk oldu. Candan, "Ben bir silahım. Kimin elinde olduğum çok önemli. Kontrol edilmem lazım" dedi.

Televizyonda yayınlanan bir moda yarışmasıyla ünlenen, ardından sosyal medya fenomeni haline gelen Bahar Candan, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk oldu.

Programda konuşma tarzıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni, "Bahar Candan bir silah. Kimin elinde olduğu çok önemli. Kendi kafasına da sıkabilir. Kontrol edilmesi lazım.

Sosyal mecralara sakız çiğnerken koyduğum videolarımın bir amacı var. Yüzde 96'sı beni takip etmiyor. Bu da inanılmaz bir istatistik. Guinness Rekorlar Kitabı'na girerim. Bence benim kadar kimse yoktur."

Bahar Candan iddialı konuştu: Guinness Rekorlar Kitabı'na girerim! - Resim : 1

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Açıklamaları sırasında gözyaşlarını tutamayan Candan, "Hiç kimse tek başına ünlü olmuyor. Hiç kimsenin amacı olmadan ünlü olabileceğine inanmıyorum."

"BİR ARKADAŞ ARIYORUM, MAAŞINI VERECEĞİM" DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz aylarda Uludağ'da, saldırıya uğrayan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, aylar önce Instagram hesabından "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" sözleriyle takipçilerine çağrıda bulunmuştu. Candan, dün yaptığı paylaşımda da paralı arkadaş ilanı için şartları açıkladı.

Candan, "Çok yalnızım, arkadaşa ihtiyacım var. 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek her şeyi vereceğim. Sadece benimle doğru düzgün bir arkadaşlık etmesini istiyorum" notunu düştü.

Kaynak: Haber Global TV

Bahar Candan Armağan Çağlayan youtube armağan çağlayan gör beni