BAFTA'ya damga vuran an! Brad Pitt'in Harry göndermesi olay yarattı

Meghan Markle ve Prens Harry'nin kraliyet görevlerini bırakması olayı, 2020 BAFTA Ödülleri'ne de yansıdı. Brad Pitt adına ödülü kabul eden Margot Robbie'nin, oyuncu adına yaptığı Megxit göndermesi salonu kahkahalara boğdu.

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri dün gece Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine Margot Robbie'nin, Meghan Markle ve Prens Harry'nin kraliyet görevlerini bırakıp Kanada'da yerleşmesiyle ilgili sözleri damga vurdu.

BAFTA'ya damga vuran an! Brad Pitt'in Harry göndermesi olay yarattı - Resim : 1

Gecede 'en iyi erkek oyuncu' ödülü Joker'deki rolüyle Joaquin Phoenix'e giderken, 'en iyi yardımcı erkek oyuncu' ödülü ise Once Upon a Time in Hollywood filmiyle Brad Pitt'in oldu.

BAFTA'ya damga vuran an! Brad Pitt'in Harry göndermesi olay yarattı - Resim : 2

Pitt törene katılamazken, onun adına ödülü almak için filmdeki rol arkadaşlarından Margot Robbie sahneye çıktı. Pitt'in yazdığı mektubu okuyan Robbie tüm salonu kahkahalara boğdu.

BAFTA'ya damga vuran an! Brad Pitt'in Harry göndermesi olay yarattı - Resim : 3

Robbie, Pitt adına yaptığı konuşmada, "Bu ödülü Harry olarak adlandıracağını söylüyor, çünkü ödülü ABD'ye götüreceği için çok heyecanlı" dedi.

BAFTA'ya damga vuran an! Brad Pitt'in Harry göndermesi olay yarattı - Resim : 4

Salonda gülüşme sesleri yükselmesi üzerine Robbie, "Onun sözleri benim değil" dedi. O sırada kameralar törende yer alan Prens William ve eşi Kate Middleton'a dönerken, ikilinin bu sözler üzerine oldukça eğlendiği görüldü.

Meghan Markle Megxit Prens Harry Prens William Kate Middleton Brad Pitt Margot Robbie BAFTA