Bade İşçil, Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor?

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Bade İşçil, Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde “Platonik aşk yaşıyorum” açıklamasıyla gündeme gelen Bade İşçil’in, iş insanı Saadettin Saran ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilmişti. Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu, aşk iddialarıyla ilgili konuştu.

Oyuncu Bade İşçil, önceki gün Bebek'te yaptığı yürüyüş sırasında görüntülenmişti. "Yazın herhalde kemik olarak devam edeceğim hayata" diyen oyuncu, yeni aşk sinyali vermişti. Kalbinin dolu olduğunu söyleyen 40 yaşındaki İşçil, henüz tanışma aşamasında olduklarını belirtmişti.

Bade İşçil, Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 1

"Yok bir şey ya. Kriterlerime bakıyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum" diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etmişti: Daha bir yemeğe çıkalım görüşelim de. Değerlendirmedeyim. Aramız da kalsın şimdilik. Daha açılamadım. Ben daha yeni tanıyorum. Tanıdıkça olursa görürsünüz. Gideceğim teklif edeceğim gözetiyorum şu an.

Bade İşçil, Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 2

Bu açıklamalarının ardından iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilen Bade İşçil, son olarak spor yaparken Bebek'te objektiflere takıldı.

Ünlü oyuncu, "Sadettin Saran ile sevgili misiniz?" sorusu karşısında konuya son noktayı koyarak; şu açıklamayı yaptı: Ben öyle bir şey demedim. Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor. Platonik aşk devam ediyor."