Baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu: Çok heyecanlıyız

Baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu: Çok heyecanlıyız

Dört yıl önce Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan Sibel Kobal'ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Baba olmanın heyecanını yaşayan İmirzalıoğlu, eşinin hamilelik süreciyle ilgili ilk kez konuştu.

Baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu dün Emirgan'da görüntülendi. Ünlü oyuncu basın mensuplarına bebek müjdesini basın mensuplarıyla ilk kez paylaştı.

Baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu: Çok heyecanlıyız - Resim : 1

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu, "Haberler doğru bir kız çocuğu bekliyoruz. Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin" dedi.

Baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu: Çok heyecanlıyız - Resim : 2

Dört aylık hamile olan eşi Sinem Kobal'ın rahat bir hamilelik geçirdiğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor. İnşallah biz de rahat bir şekilde atlatacağız ve hastahanelerimiz daha sağlıklı hale gelecek. Sinem'in de keyfi yerinde gayet sağlıklı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Doğacak kız çocuklarının adı konusunda daha çok erken olduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, birkaç isim düşündüklerini söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal