Baba olan Alişan duygularını böyle anlattı: İkinci çocuk daha farklı oluyormuş!

Baba olan Alişan duygularını böyle anlattı: İkinci çocuk daha farklı oluyormuş!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın bugün ikinci çocuğu dünyaya geldi. Kızı Eliz'i kucağına alan Alişan duygularını basın mensuplarıyla paylaştı.

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan-Buse Varol çiftinin ikinci bebekleri dünyaya geldi. 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucağına alan ünlü çift, kızlarına "Eliz" adını verdi.

Doğuma giren Alişan, sosyal medya hesabı üzerinden mutluluğunu paylaştı. Ünlü şarkıcı gönderisine, "Geldi babasının aşkı, geldi. Şükür..." notunu düştü.

Baba olan Alişan duygularını böyle anlattı: İkinci çocuk daha farklı oluyormuş! - Resim : 1

"SANKİ İLK ÇOCUĞUM DÜNYAYA GELMİŞ GİBİ..."

Çiçeği burnunda baba Alişan, hastane önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Çok mutlu olduğu görülen Alişan, "Farklı duygular içerisindeydim. Sanki ilk çocuğum dünyaya gelmiş gibi… İkinci çocuk daha farklı oluyormuş demek ki…" dedi.

Baba olan Alişan duygularını böyle anlattı: İkinci çocuk daha farklı oluyormuş! - Resim : 2

"KARIŞIK DUYGULAR İÇERİSİNDEYİM"

Alişan, “Kız babası olmanın ayrı bir sorumluluğu var mı?” sorusuna, “Bilmiyorum ki belki beynime yer eden odur. Erkek kız fark etmiyor ama bir söz vardır: Erkek seversin ama kız kendini sevdirir. Bütün kız babası olan yakın dostlarım arayıp “Şimdi baba olduğunu anlayacaksın” dediler ama Burak benim ilk göz ağrım. Babalığı ilk kez yaşadığım evlat ama bu da kız olduğu için farklı oldu. Karışık duygular içerisindeyim.”

"PANDEMİDEN DOLAYI YALNIZDIK"

Eliz adını verdikleri kızlarının sağlıklı olduğunu belirten Alişan, “Her şey çok güzel. Pandemiden dolayı hastanede yalnızdık. Oğlum Burak yarın gelip kardeşiyle tanışacak” dedi. 

Baba olan Alişan duygularını böyle anlattı: İkinci çocuk daha farklı oluyormuş! - Resim : 3

"YAKIN ARKADAŞLARIMDAN BİR TANE ÇÜRÜK ÇIKTI"

Kızının fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan yakınlarına tepki gösteren Alişan konuyla ilgili şu açıkmalayı yaptı:

"İnsan arkadaşını dostunu seçemiyor. Ben yakın gördüğüm 9-10 kişiye Eliz’in fotoğrafını gönderdim. İçlerinden bir tane çürük çıktı. Gidip Instagram’dan bu fotoğrafı yaymak nedir? Ben çocuğumu odaya yerleştirirken fotoğrafını her yerde gördüm. Benim paylaşmakla ilgili bir sorunum yok. Bekle bir annesi odaya yerleşsin ve izin iste. İnanılmaz sinirliyim, o kişiyi hayatımdan da çıkardım."

Kaynak: Haber Global TV

Alişan Buse Varol magazin haberleri