Haluk Bilginer'li Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu

Baba Dizi Haberleri
Haluk Bilginer'li Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in uzun bir sürenin ardından televizyon ekranlarına dönmesini sağlayan Baba dizisi için geri sayım başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle dikkat çeken Show TV'nin yeni dizisi Baba'nın yayın tarihi belli oldu.

Haluk Bilginer ile son yılların popüler oyuncularından Tolga Sarıtaş’ı buluşturan Baba dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Baba dizisi ne zaman başlayacak? Baba’nın konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları…

BABA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir Anadolu hikayesi 'Baba', 15 Şubat Salı akşamı 20.00'de seyirciyle buluşacak.

Haluk Bilginer

BABA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çağrı Bayrak Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği Baba dizisinde, Anadolu'dan gelen Saruhan ailesinin hikayesi konu alınıyor. Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatı akrabalarından kalan miras ile değişiyor. Baba Emin ile hapisten yeni çıkan oğlu Kadir arasındaki gerilim dikkat çekerken geleneklerine ve değerlerine çok bağlı olan Emin Saruhanlı bir anda gelen servet karşısında değişimi önlemeye çalışıyor.

Tolga Sarıtaş

BABA'NIN OYUNCULARI KİMLER?

Baba dizisinin kadrosunda Haluk Bilginer'in yanı sıra Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Deniz Hamzaoğlu , Taner Rumeli , Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk, Bihter Dinçel, Özge Özacar, Özge Yağız ve Hakan Kurtaş gibi isimler yer alıyor.

Baba dizisi afiş

BABA DİZİSİ 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kaynak: Haber Global TV

Baba dizisi Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş Show TV show tv dizileri