Baba 1. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Baba yeni bölüm izle

Baba
Baba 1. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Baba yeni bölüm izle

Baba dizisinin ilk bölümü Show TV'de 15 Şubat 2022 Salı günü yayınlanırken 1. bölüm internete yüklendi. Baba dizisinin 1. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Baba 1. Bölüm İzle. Baba dizisi 2. bölüm fragmanı izle.

Show TV'nin yeni dizisi Baba'nın 1. Bölümü 15 Şubat günü yayınlandı. Dizinin ilk bölümünün tamamını donmadan izleyebileceğiniz link haberimizde.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Baba dizisi Show Tv'de 15 şubat tarihinde merak edenlerin karşısına çıkacak. Peki, Baba dizisi konusu, oyuncu kadrosu nedir? Baba dizisi hangi kanalda, saat kaçta?

Baba dizisi oyuncuları ve konusu ile merak edilen yapımlardan biri oldu. Baba dizisi ilk bölümü ile izleyici karşısına 15 Şubat akşamı çıktı.  İşte Baba dizisi hakkında merak edilenler...

BABA DİZİSİ HAKKINDA

Baba dizisi oyuncuları ile ilgili araştırmalar başlamış durumda. Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin hangi karakterleri canlandırmış olduğu toplum içerisinde merak edilip aratılıyor. Dizi, Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini ele alıp işleyecek. Baba dizisi oyuncu kadrosu içerisinde yer bulan usta isim Haluk Bilginer, ailenin reis Emir Saruhanlı karakterini canlandıracak. Sevilen genç oyuncu Tolga Sarıtaş ise Kadir Saruhanlı rolünü canlandıracak.

BABA DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisi 15 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de seyircisinin karşısına çıkacak.

BABA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Saruhanlı ailesi, Ödemiş'te bir aile apartmanında hep birlikte mütevazı bir hayat süren, geleneklerine bağlı, kalabalık bir aile olarak ifade edilebilir.

Ailenin reisi olan Emin Saruhanlı; mütedeyyin, aile değerlerine bir hayli bağlı ve otoriter bir baba olarak dikkatleri üzerine çekmekte. Emin'in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı'nın bayram ziyareti adına aile evine dönüşü babayla oğul arasında yaşanan eski defterlerin bir kere daha açılmasına neden olur.

Yaşanan bir uçak kazası neticesinde Saruhanlı ailesinin kaderi 180 derece değişir. Saruhanlı ailesi zorluklarla dolu yeni bir hayata başlarken, Emin ailesini korumak için hayatının en büyük sınavı ile karşılaşır.

BABA DİZİSİ OYUNCULARI

Baba dizisi oyuncuları arasında Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Beril Pozam ve Damlasu İkizoğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor. İşte Baba dizisi oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları roller:

Haluk Bilginer- Emir Saruhanlı

Tolga Sarıtaş – Kadir Saruhanlı

Özge Yağız - Büşra Kalkan (Saruhanlı)

Taner Rumeli – Servet Saruhanlı

Ayda Aksel – Fazilet Satuhanlı

Zeynep Tuğçe Bayat – Şahika Saruhanlı

Damlasu İkizoğlu – Kübra Saruhanlı

Hakan Kurtaş – İlhan Karaçam

BABA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Show TV ekranlarında seyircisinin karşısına çıkacak Baba dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılmaktadır. Beşiktaş ve Galata gibi bölgelerde çekilen Baba dizisinin fragmanında yer alan konak ise Reşat Paşa Konağı'dır.

REŞAT PAŞA KONAĞI NEREDE?

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan Reşat Paşa Konağı, Ahmet Reşat Paşa Köşkü olarak da tanınmaktadır. Söz konusu konağın inşaatına 1886 yılında başlanmış olup 14 yıllık çalışmanın neticesinde bitmiştir. Ahmet Reşat Paşa II.Abdülhamit döneminde Batı toplumlarında eğitimini tamamlamış ilk maliyecilerden birisidir. Köşkün selamlık bölümü özel mülk olup, haremlik bölümü restaurant olarak kullanılmaktadır.

BABA 1. BÖLÜM KONUSU

Ailenin reisi Emin Saruhanlı; mütedeyyin, aile değerlerine sıkı sıkıya bağlı ve otoriter bir baba… Emin’in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı’nın bayram ziyareti için eve dönüşü baba ile oğul arasında eski defterlerin açılmasına sebep olur. Yaşanan bir uçak kazası Saruhanlı ailesinin kaderini tamamen değiştirir. Saruhanlı ailesinin zorluklarla dolu yeni hayatı başlarken, Emin ailesini korumak için hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya kalır.

BABA 1. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Show TV'de 15 Şubat günü yayınlanan Baba dizisinin 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

 

Baba dizisi show tv dizileri Baba dizisi 2. bölüm fragmanı izle. Haluk Bilginer baba yeni bölüm izle baba son bölüm izle dizi haberleri dizi izle