Azra'nın katledilmesinin ardından ünlü sunucudan şoke eden itiraf! 'Kiraladığım evde tacize uğradım'

Azra'nın katledilmesinin ardından ünlü sunucudan şoke eden itiraf! 'Kiraladığım evde tacize uğradım'

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun vahşice katledilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Pek çok isim üzüntüsünü sosyal medyadan dile getirirken, ünlü sunucu Elif Yılmaz yaşadığı cinsel saldırıyı anlattı.

Antalya'da 21 yaşındaki Gazetecilik öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülmesinin ardından sosyal medya ayağa kalktı. Pek çok isim üzüntüsünü sosyal medyadan dile getirirken, Kanal D Magazin programını sunan Elif Yılmaz, 2016 yılında bir emlakçının tacizine uğradığını anlattı.

Azra'nın katledilmesinin ardından ünlü sunucudan şoke eden itiraf! 'Kiraladığım evde tacize uğradım' - Resim : 1

“EVE ZORLA GİRİP BENİ TACİZ ETTİ”

Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yılmaz, şunları söyledi:

"Adana’dan İstanbul'a ilk taşındığımda bir emlakçıyla görüşüp ev kiralamak istemiştim ve 2016 senesinde Halkalı civarında bir emlak ofisine uğradığımda orada çalışan biri, geçici süreliğine evi kiralayabileceğimi söylemişti. Öğrenci geçmişiyle mantıklı gelmişti. Ve evde kaldığım ilk gece arkamı döndüğümde eve zorla girip beni taciz etmişti.

"EVDEN NASIL KAÇTIĞIMI HATIRLAMIYORUM”

“Evden nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum. Şikayet edeceğimi söyledim çıkarken korkup evden çıkmış ve kimseye doğru düzgün tanımıyordum. Yalnızdım çaresizdim. Böylesi şerefsizleri artık söyleme zamanı... Ben de susmuyorum. Hala şikayetçiyim" diye yazdı. 

Azra'nın katledilmesinin ardından ünlü sunucudan şoke eden itiraf! 'Kiraladığım evde tacize uğradım' - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Elif Yılmaz Azra Gülendam Haytaoğlu magazin haberleri sosyal medya tecavüz Mustafa Murat Ayhan