Aysun Aslan Uğur'dan Özkan Uğur'a: "Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da!"

Magazin Haberleri Özkan Uğur
Aysun Aslan Uğur'dan Özkan Uğur'a: "Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da!"

Müzisyen kişiliğinin yanı sıra rol aldığı dizi ve filmlerle de adından sıkça söz ettiren Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, daha önce üç kez yenidiği lenf kanserine yenik düşmüştü. Usta sanatçı, yoğun bakımda 1.5 ay süren tedavisinin ardından 8 Temmuz Cumartesi günü yaşamını yitirmişti. 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanan ünlü sanatçının 34 yıllık hayat arkadaşı Aysun Aslan Uğur, dün akşam düzenlenen gecede "Yaşam Boyu Onur Ödülü"ne layık görüldü.

Aysun Aslan Uğur'dan Özkan Uğur'a: "Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da!" - Resim : 1

"SADECE AİLEN DEĞİL, KİMSE UNUTMAYACAK SENİ"

Ödül sonrası konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Aysun Aslan Uğur, paylaşımında "Bugün Özkan'ımla evlilik yıldönümümüz. Benim yaşam boyu ödülüm, canım... Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da... Sadece ailen değil, kimse unutmayacak seni.
Sanatsal mirasının sürekliliği için üstüme düşen ya da düşmeyen ne varsa elimden geleni yapacağım. Nur içinde yat benim biriciğim..." ifadelerini kullandı.

Aysun Aslan Uğur'dan Özkan Uğur'a: "Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da!" - Resim : 2Aysun Aslan Uğur'dan Özkan Uğur'a: "Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da!" - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Özkan Uğur Aysun Aslan Uğur yaşam boyu onur ödülü magazin haberleri