Ayşe Yüksel'den ortalığı karıştıracak iddia! Survivor'da kim öpüştü?

Survivor 2021 Magazin Haberleri
Ayşe Yüksel'den ortalığı karıştıracak iddia! Survivor'da kim öpüştü?

'Survivor 2021' yarı finalinde elenen Ayşe Yüksel, kendisine yöneltilen soru üzerine magazin gündeminde çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Survivor 2021’in öne çıkan yarışmacılarından Ayşe Yüksel, şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. 

Ayşe Yüksel'den ortalığı karıştıracak iddia! Survivor'da kim öpüştü? - Resim : 1

Survivor Ayşe, son olarak katıldığı Onedio'nun YouTube programında şoke eden bir itirafta bulundu. "İçinde kalan söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna şöyle yanıtladı:

"İçimde neler neler var, bil bilseniz! Şuraya döksem roman olur adeta. Söylemek istediklerim var; ne kadar doğru ne kadar yanlış, onu sizin takdirinize bırakıyorum..."

"Adada öpüştüğünü duyduğumuz insanların, dışarıdaki tutumunun neden devam etmediği veya halkın bundan haberdar olmayışı tabii ki benim içimde kalan şeylerden biri."

Ayşe Yüksel'den ortalığı karıştıracak iddia! Survivor'da kim öpüştü? - Resim : 2

Ayşe Yüksel'in bu açıklaması sonrası; söz konusu iddianın gerçeklik payı, Survivor adasında kimin veya kimlerin öpüştüğü merak konusu oldu.

Ayşe Yüksel'den ortalığı karıştıracak iddia! Survivor'da kim öpüştü? - Resim : 3

AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya geldi. Üniversite öğrencisi olduğunu dile getiren Survivor Ayşe, Düzce Üniversitesi'nde okumaktadır.

Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilenmiştir.

Ortaokul 7. sınıfta haltere başlayan Yüksel, Türkiye 3.'sü olmuştur. Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçmiştir. Yüksel, voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başlamıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Survivor 2021 Survivor Ayşe Survivor Ayşe Yüksel Ayşe Yüksel magazin haberleri