Aynen Aynen 38. ve 39. Bölüm İzle - 6. Sezon 1. ve 2. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Aynen Aynen 38. ve 39. Bölüm İzle - 6. Sezon 1. ve 2. Bölüm İzle

BluTV dizisi Aynen Aynen'in 38. ve 39. Bölümü yayınlandı. 25 Haziran 2021 Cuma günü yayınlanan bölüm tek parça olarak BluTV'den izlenebiliyor. İşte Aynen Aynen dizisinin 38. ve 39. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.  Aynen Aynen 6. sezon 1. ve 2. Bölüm İzle.

Aynen Aynen dizisinin 38. ve 39. bölümü 25 Haziran Cuma günü Blu TV'de yayınlandı. 

Aynen Aynen'in konusu

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor! Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!

Oyuncular: Kerem Bürsin, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu

AYNEN AYNEN 38. ve 39. BÖLÜM İZLE - 6. SEZON 1. VE 2. BÖLÜM

Aynen Aynen dizisinin 6. sezon 1. ve 2. bölümleri yani 38. ve 39. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. (Blu TV paralı bir servis olup, üye olunması halinde diziler izlenebilmektedir.)

BluTV aynen aynen son bölüm izle dizi izle blutv dizisi dizi haberleri kanal d dizileri  aynen ayne izle blutv tek parça full izle aynen ayne yeni bölüm izle