Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün son hali şaşırttı! Yıllar sonra güneş gözlüğünü çıkardı

Magazin Haberleri
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün son hali şaşırttı! Yıllar sonra güneş gözlüğünü çıkardı

Bir döneme damga vuran Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, uzun bir aradan sonra Cihangir'de objektiflere takıldı. Yıllardır güneş gözlüğüyle görüntülenen Güleryüz bu kez şaşırttı.

"Gittiğin Yağmurla Gel" ve "Çayımın Şekeri" gibi unutulmaz albümlerin sahibi olan Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, önceki gün akülü bisikletiyle Cihangir'de görüntülendi.

Snob Magazin’in haberine göre, Yıllar sonra güneş gözlükleri olmadan görüntülenen Güleryüz, "Benim aracım bu arkadaşlar, şaşırmanıza gerek yok. Ayrıca yeri geldiğinde güneş gözlüğümü de çıkarıyorum" dedi.

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün son hali şaşırttı! Yıllar sonra güneş gözlüğünü çıkardı - Resim : 1

"GÖZLÜĞÜ ŞÖHRETTEN KAÇMAK İÇİN TAKIYORUM"

Sözlerini sürdüren şarkıcı, "Konserlerim devam ediyor. Yeni şarkılar yolda. Bu yaza damga vurabilirim" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Erhan Güleryüz, "Neden güneş gözlüğü takıyorsunuz?" soruya şu yanıtı verdi:

"Gözlük şöhretten kaçmak için çok önemli bir kalkan. Gözlüksüz dolaşırken kimse tanımıyor beni. Sahneye çıkmadan gözlüğümü takıyorum, taktığım an Ayna'nın bir müzisyeni oluyorum. Çıkarttığımda da ben benim. Karton karakter olarak değil, Erhan olarak sokakta dolaştığımda kendime ait bir hayat yaşayabiliyorum. Şöhretli bir adam olmuş olsaydım bu kadar uzun süreli üretim içinde olmayabilirdim."

Kaynak: Diğer

Ayna grubu Erhan Güleryüz magazin haberleri