Aylin Coşkun düğününde 5 milyon değerinde altın takılınca fenalık geçirdi

Aylin Coşkun düğününde 5 milyon değerinde altın takılınca fenalık geçirdi

Geçtiğimiz günlerde Volkan Aslan'la dünyaevine giren Aylin Coşkun, katıldığı bir magazin programında bomba açıklamalar yaptı. Coşkun'un düğününde ne kadar altın takıldığını açıklaması herkesi şaşırttı.

15 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan'la geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Aylin Coşkun, magazin dünyasında bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. İhtişamlı kına gecesi ve düğünüyle dikkat çeken Coşkun, düğünde takılan yaklaşık 5 milyon değerindeki altınlar nedeniyle fenalık geçirdiğini söyledi.

"TAKILARIMLA 5 MİLYONLUK BİR VİLLA ALIRIM" 

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Aylin Coşkun, düğününde takılan takıları şöyle açıkladı: "Emirkan iki tane büyük altın taktı. Hande Yener pırlanta yüzük taktı. Eşimde bir pırlanta yüzük taktı. Babam düğün hediyesi olarak bir arsa ve dükkan aldı. Sonra babam sağ kolun benim onu kimseye ayırma dedi. Bütün altınlar iç içe girdi, çıkaramadım ve bileklerim kanadı. Boynuma takılan kolyeleri falan kopararak çıkarıp atmışım. Bir ara 'takmayın, takmayın' diyordum. Takılarımla kuyumcu dükkanı açamam ama 5 milyonluk bir villa alırım." 

"EŞİMDEN 15 KÜLÇE ALTIN İSTEDİM" 

Eşinden 10 külçe altın istediği için çok konuşulan Aylin Coşkun, "İmam nikahında mehir olarak 15 külçe altın istedim ama eşim Volkan, 'Düğün yaptık bunu kaldıramam' dedi. Ben de o zaman 10 olsun bunun altına inmem dedim oda kabul etti" dedi. 

Aylin Coşkun düğün takı Volkan Aslan