Aylarca peşinden koşmuş... Hande Erçel Hakan Sabancı'ya bakın ne şart koymuş!

Magazin Haberleri
Aylarca peşinden koşmuş... Hande Erçel Hakan Sabancı'ya bakın ne şart koymuş!

Hakan Sabancı ile ilişkisini aylarca yalanlayan Hande Erçel, Sabancı ile el ele görüntülenmişti. Aşk yaşadıkları ortaya çıkan ikiliden Hande Erçel iddialara göre çapkın isimle birlikte olmadan önce bakın ne şartta bulunmuş...

"Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" açıklaması yaparak Hakan Sabancı'yla aşk yaşadığını yalanlayan Hande Erçel geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi.

Paris'te romantik bir tatil yapan Hande Erçel ve Hakan Sabancı artık ilişkilerini saklamıyor.

İkilinin aşklarına dair gazeteci Gülşen Salt bomba bir iddiada bulundu. 2. Sayfa'nın sunucularından Salt şunları söyledi:

HANDE ERÇEL'İN ŞARTI

"Hakan Sabancı aylarca Hande Erçel'in peşinden koşmuş. Onun gittiği ortamlara giriyor, onun arkadaş çevresinden Hande'ye mesajlar gönderiyor. Hande Erçel'i ikna etmesi hiç kolay olmamış. Hande'nin 'Hayatımda kimse yok' dediği noktada yeni yeni bir şeyler başlamış ama Hande, Hakan'dan çok emin değilmiş. Masaya şartlarını koymuş... 'Ben öyle gizli saklı ilişkiler yaşamam' demiş. Biliyorsunuz playboylar genelde mal kabul kapılarında kaçıp gidiyorlar."

Aylarca peşinden koşmuş... Hande Erçel Hakan Sabancı'ya bakın ne şart koymuş! - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Hakan Sabancı Hande Erçel magazin magazin haberleri