Avrupa Yakası ekibinden Vural Çelik'e büyük vefasızlık! Gözler iki ismi aradı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Avrupa Yakası ekibinden Vural Çelik'e büyük vefasızlık! Gözler iki ismi aradı

Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan ve 51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, son yolculuğuna uğurlandı. Vural Çelik'in cenazesiyle ilgili üzücü bir detay ortaya çıktı. Avrupa Yakası'nın 2 isminin cenazeye katılmadığı öğrenildi.

Avrupa Yakası dizisinin hayranları tarafından çok sevilen karakterler arasında yer alan Kubilay'ı canlandıran Vural Çelik, hayatını kaybetti.

Avrupa Yakası ekibinden Vural Çelik'e büyük vefasızlık! Gözler iki ismi aradı - Resim : 1

Çelik'in naaşı önceki gün sevenlerinin eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine ünlü ismin çok sayıda dostu kaldı ancak katılmayanlar da dikkat çekti.

Avrupa Yakası ekibinden Vural Çelik'e büyük vefasızlık! Gözler iki ismi aradı - Resim : 2

Cenazeye katılan Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik'le çok yakın ve özel bir ilişkilerinin olduğunu belirterek, şunları söyledi; "Vural, enerjisi farklı ve yüksek bir insandı. Kendisi çocuk kalpliydi. Bir çocuk gibi güler ve üzülürdü. Ansızın küser ama sonra birden gelip barışırdı. Sosyal medyada Vural'ın maddi bir sıkıntı içinde olduğuna dair çıkan haberler doğru değil. Sektörel bir daralma var ama Vural'ın bu derece büyük bir sıkıntısı yoktu. Çekip yayımladığı videolar şaka amaçlıydı. Birlikte yeni bir projeye başlayacaktık, kısmet olmadı. Başımız sağ olsun."

Avrupa Yakası ekibinden Vural Çelik'e büyük vefasızlık! Gözler iki ismi aradı - Resim : 3

Oyuncu Yavuz Seçkin de Çelik'in arkadaş canlısı bir mizacı olduğunu anlatarak, duygularını şöyle dile getirdi; "Ailemden birisini kaybetmiş gibi üzüntülüyüm. Arada mesajlaşır ve şakalaşırdık. Güzel kalbi olan birisiydi fakat bir yandan da içine kapanık ve yalnızdı. Bu bizim sektörün genel durumudur. Etrafınızda çok fazla dostunuz varmış gibi düşünürsünüz ama öyle değildir. Vural da bunu yaşadı. Mekanı cennet olsun."

CENAZEYE KATILMADILAR

Öte yandan Çelik'in cenazesine 'Avrupa Yakası'nda birlikte oynadıkları Gülse Birsel ve Ata Demirer'in katılmaması dikkat çekti. Birsel ve Demirer çelenk göndermekle yetindi.
Hatırlanacağı üzere Vural Çelik ile Gülse Birsel'in arasının geçmiş yıllarda açıldığı iddia edilmişti.