Avrupa Yakası dizisi geri mi dönüyor?

Dizi Haberleri
Avrupa Yakası dizisi geri mi dönüyor?

Türk televizyon tarihine damga vuran efsane dizi Avrupa Yakası'nın yeni bölümleriyle ekrana geri döneceği iddia edildi. Unutulmaz dizinin Acun Ilıcalı'nın dijital yayın platformu Exxen'de yayınlanacağı konuşuluyor.

2004 - 2009 yıllarına damgasını vuran Avrupa Yakası'nın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen ile geri döneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı komedi dizisi Avrupa Yakası'nın aynı kadroyla Exxen'de yer alacağı öne sürüldü. Acun Ilıcalı ve Gülse Birsel cephesinden ise önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili açıklama yapılacağı konuşuluyor.

Avrupa Yakası dizisi geri mi dönüyor? - Resim : 1

YEŞİL IŞIK YAKTI

Yaklaşık 3 senedir ekrandan uzak olan oyuncu ve senarist Gülse Birsel'e sevenleri sosyal medya hesabından dizi yapması konusunda çağrıda bulunmuştu. Hayranlarının bu çağrısına kayıtsız kalmayan Birsel, "Yapımcı kolay, benim o evreni kurmam, yazmam lazım. Ona da vakit gerekiyor. Biraz daha sabır" diyerek ekrana yeşil ışık yakmıştı.

Avrupa Yakası dizisi geri mi dönüyor? - Resim : 2

ACUN ILICALI DUYURDU: LEYLA İLE MECNUN EXXEN’DE

Yayınlandığı dönem büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Leyla ile Mecnun dizisi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı platformda yeniden izleyiciyle buluşacak. Ilıcalı, yaptığı paylaşımda dizinin tam kadro olarak çekileceğini söyledi. Son gelen bilgilere göre de dizi 26 Haziran'da sete çıkacak.

Senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmen koltuğunda ise değişiklik olmadı. Dizinin yayın hayatına başladığı 2011'den itibaren Leyla ile Mecnun'un yönetmenliğini yapmaya başlayan Onur Ünlü'nün yeniden başlayan dizide yönetmen koltuğunu koruyacağı öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Avrupa Yakası Exxen Acun Ilıcalı dizi dizi haberleri exxen dizileri